Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy mogę wziąć kredyt w wysokości 1500 euro w Sparkasse?

Napisany przez ADMCI4
Chcę unikać dużych wydatków, chcę po prostu mieć trochę więcej luzu na koncie i nie musieć ciągle patrzeć na każdego centa.

Wystarczyłby mi kredyt w wysokości około 1500 euro. Jednak niedawno kolega powiedział mi, że banki i kasy oszczędnościowe udzielają kredytów dopiero od kwoty 2500 euro. Wszelkie inne finanse musiałyby być uregulowane poprzez debet. Problem w tym, że moje konto bieżące jest już obciążone debetem.
Czy w takim przypadku otrzymam kredyt w pożądanej przez mnie wysokości?

Mirsat

Re: Czy mogę wziąć kredyt w wysokości 1500 euro w Sparkasse?

Napisany przez 2Bolitho
kredyt też nie poprawia sytuacji. Oszczędzasz jedynie na odsetkach.

Jeśli kredyt zostanie zatwierdzony, prawdopodobnie zostanie usunięte przekroczenie stanu konta bieżącego. Wciąż jednak nie masz więcej swobody finansowej. To osiągniesz dzięki solidnemu planowaniu finansów. Nie bój się, to nie boli, a sprawia więcej przyjemności, niż można przypuszczać.

Jeśli chcesz zejść krok dalej w stronę zadłużenia, możesz oczywiście szukać kredytów w internecie. Możesz znaleźć lepsze warunki, a Twoje bank nie skraca przekroczenia stanu konta bieżącego. To tylko pomysł, jak można zablokować sobie przyszłość.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata