Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: wpis do Schufy

Napisany przez ADMCI4
Hej ludzie, już od dłuższego czasu staram się o kredyt ratalny w związku z restrukturyzacją zadłużenia. Niestety mam kilka wpisów w Biurze Informacji Kredytowej, dlatego wszystkie popularne banki, w tym mój bank (Bank Sparkasse), odrzuciły moje zgłoszenie. Kto mógłby mi polecić dobrą bank, do którego mógłbym się zwrócić w internecie. Tom88

Napisany przez 2Escorpio
O jakiej liczbie wpisów w Schufa mówimy? Czy kredyt ma być użyty do spłacenia wszelkich długów/wpisów w Schufa czy tylko częściowo? O jakiej kwocie mówimy?

Napisany przez Naseweis
Tom88 pisze: od pewnego czasu staram się o refinansowanie kredytu ratalnego.
Cześć, Czy dobrze rozumiem - chcesz przenieść istniejący kredyt ratalny na inny ? Jaki jest cel tej operacji? - prawdopodobnie tylko dodatkowe koszty. Co mówi umowa pożyczki odnośnie ustalenia oprocentowania oraz czy dodatkowe spłaty są możliwe? Pozdrowienia, N.

Napisany przez 2Escorpio
Naseweis pisze: Cześć, Czy dobrze rozumiem - istniejącą ratę kredytu ma być przekształcona? Co ma to na celu? - prawdopodobnie tylko dodatkowe koszty. Co mówi umowa kredytowa odnośnie do zakotwiczenia oprocentowania lub czy dodatkowe spłaty są w ogóle możliwe? Pozdrowienia, N.
On stara się o kredyt ratalny, nie przez jeden

Napisany przez Naseweis
Escorpio pisze: On stara się o kredyt ratalny, nie przez
Cześć Escorpio, Tutaj mowa o refinansowaniu! Życzę Ci również szczęśliwego Nowego Roku. Naseweis

Napisany przez 2Escorpio
Naseweis pisze: Cześć Escorpio, Tutaj mowa o refinansowaniu! Życzę Ci również szczęśliwego Nowego Roku. Naseweis
Chodzi tutaj prawdopodobnie o długi, które figuruje w Schufa. Dzięki, wzajemnie

Napisany przez supertee
Cześć W Maxda można złożyć wniosek online, ja to zrobiłem i jestem bardzo zadowolony, mimo że miałem wpis w Schufa.. Spróbuj też Cześć

Napisany przez Gell
supertee pisze: Witaj W Maxda można bezpośrednio online złożyć wniosek, zrobiłem to i jestem bardzo zadowolony, mimo że miałem wpis w rejestrze dłużników. Spróbuj może Cześć
Ach, naprawdę? Jednak MAXDA lub Delta są również znane z tego, że najpierw chcą zawrzeć wiele innych umów (ubezpieczeń) z klientami, zanim zostanie odrzucony kredyt. Czy to fake konta na forum? Prawda?

Napisany przez Gell
Supertee: I oto, jak wygląda pośrednictwo kredytowe Maxda (tutaj z forum): -------------------------------------------------------------------------------- Cześć ludzie, Musiałem zarejestrować się na tym forum, aby dostać dobrą odpowiedź. Złożyłem wniosek o kredyt w wysokości 3000 euro za pośrednictwem MAXDA (znanego z telewizji), szybko znaleziono kogoś o imieniu Luzern. Umowa dotarła do mnie e-mailem i pocztą. Tak jak z każdą inną finansową sprawą. Niestety podpisałem teraz to wszystko, listonosz niedługo zapuka do mnie i będzie żądał pieniędzy (chyba 227 euro) jak napisano w liście. Jak powinienem teraz postępować? Czekać aż listonosz zażąda pieniędzy? (Oczywiście nie płacić) i natychmiast napisać wypowiedzenie i grozić Konsumentom itp., żeby osiągnąć natychmiastową rezygnację? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Nie ubezpieczyłem się dodatkowo. Dziękuję za pomoc! ----------------------------------------------------------------------- Rozumiesz

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata