Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Czy mogę nadal korzystać z karty kredytowej w przypadku blokady związanej z egzekucją komorniczą?

Napisany przez ADMCI4
Dobry wieczór, W wyniku głupiego nieporozumienia i problemów finansowych na moim koncie niestety doszło do blokady zajęcia komorniczego. Jestem całkowicie zdezorientowany i mam bardzo mało pieniędzy do dyspozycji. Jednak wczoraj zauważyłem, że wciąż mogę wypłacać pieniądze i dokonywać płatności kartą kredytową. Czy jest to raczej błąd banku, czy blokada zajęcia komorniczego w ogóle nie dotyczy karty kredytowej? Chciałbym wiedzieć, czy mogę ją oficjalnie nadal używać, czy też powinna być zablokowana. Ktoś wie na ten temat?

Re: Czy mogę nadal korzystać z karty kredytowej w przypadku blokady związanej z egzekucją komorniczą?

Napisany przez Doso
Jazda na kartach kredytowych – Wikipedia

Napisany przez 2Escorpio
Cześć, to jest błąd banku. Zazwyczaj karta powinna być jednocześnie zablokowana. I tak, możesz dalej korzystać z karty, jeśli spłacisz ją w dniu płatności.... w przeciwnym razie jest to oszustwo. Ponadto nie wolno Ci używać jej do spłaty swojego konta bieżącego ani uzyskiwać korzyści finansowych, które mogą komuś zaszkodzić... np. unikając ujemnych odsetek. Pozdrawiam, esco

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata