Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Bin Laden nie żyje!

Napisany przez Globalist
https://derstandard.at/?url=/?id=2598186

Napisany przez ADMCI4
Pięknie by było... Wątpliwości co do śmierci Osamy przeważają (jeszcze). https://nzz.ch/2006/09/24/al/newzzESH0W75Z-12.html

Napisany przez ADMCI4
Hurrra!!! Wiadomość wywołała wielką radość. Świat został oczyszczony z świń (przepraszam, drogie zwierzaki, Bin Laden był o wiele mniej wart!!!) Teraz ten tchórzliwy pies wreszcie jest w swoim raju, z swymi pannami. Zobaczą tego brzydkiego ptaka i się zesrają! Mam nadzieję, że ta cała hołota wkrótce będzie ukarana.

Napisany przez 2Bolitho
Sam Richards: Radykalny eksperyment w empatii | Wideo na TED.com

Napisany przez Mike Spezi
To, że ten wstrętny osobnik otrzymał swoją zasłużoną karę, pozostaje bezdyskusyjne. Jednak mam problem z tym, gdy polityk, taki jak Pani Kanclerz, publicznie oświadcza, że cieszy się z śmierci tego terrorysty! Śmierć człowieka, jakiejkolwiek natury, nigdy nie jest powodem do radości, nawet jeśli Bin Laden otrzymał swoją zasłużoną karę i ofiary odczuwają pewną ulgę, że ten bestialski człowiek nie może już wyrządzać szkód. To powinno pozostać jedynie jej prywatną myślą, a nie być publicznie wyrażane.

Napisany przez 2Escorpio
the Godfather pisze: pięknie by było... Wątpliwości co do śmierci Osamy przeważają (jeszcze). Arabia Saudyjska odrzuca spekulacje (NZZ Online)
ähm.. spojrz na datę 24 września 2006, 08:25, NZZ Online!

Napisany przez 2Bolitho
9/11 uzdrawianie: Matki, które znalazły przebaczenie, przyjaźń | Wideo na TED.com

Napisany przez 2Escorpio
Bolitho pisze: 9/11 uzdrawianie: Matki, które znalazły przebaczenie, przyjaźń | Film na TED.com
Dziś wieczorem będę to sprawdzać... ale tytuł brzmi już dość w kierunku Boga... *przewraca oczami*

Napisany przez 2Bolitho
Po prostu pasuje do tego tematu. Popatrz lepiej na link wyżej… tak swoją drogą, jeszcze 30 postów i złapię Ciebie, a ja jestem numer 9 (lub numer 8…) na forum! ;-)

Napisany przez 2Escorpio
Po prostu pasuje tu do tematu. Lepiej zerknij na link wyżej... btw, jeszcze 30 postów, a potem dostanę Ciebie i będę numerem 9 (lub numerem 8...) na forum! ;-)
Zrobię to dzisiaj wieczorem w domu Posty: Cóż, teraz wiesz, że mogę manualnie zmienić liczbę postów :P ... Dodam Ci przed nią minusa :P

Napisany przez Mike Spezi
Tak, tak! A ja myślałem, że chodzi tutaj o treść, a nie o liczbę sztuk! Śmiech to zdrowie. Pozdrowienia mike

Napisany przez bilgi
Myślę, że Bin Laden naprawdę nie żyje i to nie jest tylko sztuczka USA. Al-Qaeda potwierdziła tę informację i już zapowiedziała zemstę. Nie wierzę w teorie spiskowe.

Napisany przez 2Bolitho
Mike Spezi pisze: No więc, tak ! A ja już myślałem, że chodzi tutaj o treści, a nie ilość! Musi być zabawa. pozdrowienia mike
Treści? Odemnie? tststs ... Przynajmniej teraz prześcignąłem Escorpio.... zobaczymy, czy się z tym zgodzi. Jeśli mam mniej niż 951 postów, to znaczy, że mnie zdegradował ;-) hmm, nadal doświadczony użytkownik. Właściwie powinno tam być napisane adwokat diabła ;-)

Napisany przez DavidQ
No cóż, musiał zostać szybko usunięty, zanim zdążyłby coś wyznać, albo i nie. Cześć wszystkim.

Napisany przez Lenovon
@DavidQ: Cześć, myślę, że najgorsze byłoby, gdyby nie zgadzał się na to, co jest oczekiwane z niektórych stron :-)

Napisany przez Falke
Zwłoki w Oceanie Indyjskim! Bóg wynalazł szybko jakieś muzułmańskie rytuały pogrzebowe? Mam na myśli religię pustyni, a potem pochówek morski. Jasne!

Napisany przez tina
niesamowite!

Napisany przez Fredrik
[cytat=Falke">
Zwłoki w Oceanie Indyjskim! Bóg wymyśla im szybko jakieś muzułmańskie rytuały pogrzebowe? Chcę powiedzieć, religia pustyni, a potem pogrzeb na morzu. No jasne!
[/cytat]
Po prostu są elastyczni.

Napisany przez roland
Wszystkim nam gratuluję.

Problem nie został jeszcze rozwiązany, ale przynajmniej terroryści nie mogą już chwalić się swoim symbolem statusu.

Napisany przez delgado
Dziś rano przeczytałem w wiadomościach, że lekarz został skazany na 35 lat więzienia za pomoc w aresztowaniu. Hillary Clinton domagała się jego uwolnienia. Pakistański rząd nie zgodzi się na tę prośbę, ponieważ uważa, że rząd amerykański nie powinien ingerować. Uważam to za niewiarygodne zachowanie. Moralnie moim zdaniem jest to niedopuszczalne.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata