- ndz wrz 24, 2006 9:07 am
https://derstandard.at/?url=/?id=2598186
Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
the Godfather pisze: pięknie by było... Wątpliwości co do śmierci Osamy przeważają (jeszcze). Arabia Saudyjska odrzuca spekulacje (NZZ Online)ähm.. spojrz na datę 24 września 2006, 08:25, NZZ Online!
Bolitho pisze: 9/11 uzdrawianie: Matki, które znalazły przebaczenie, przyjaźń | Film na TED.comDziś wieczorem będę to sprawdzać... ale tytuł brzmi już dość w kierunku Boga... *przewraca oczami*
Po prostu pasuje tu do tematu. Lepiej zerknij na link wyżej... btw, jeszcze 30 postów, a potem dostanę Ciebie i będę numerem 9 (lub numerem 8...) na forum! ;-)Zrobię to dzisiaj wieczorem w domu Posty: Cóż, teraz wiesz, że mogę manualnie zmienić liczbę postów :P ... Dodam Ci przed nią minusa :P
Mike Spezi pisze: No więc, tak ! A ja już myślałem, że chodzi tutaj o treści, a nie ilość! Musi być zabawa. pozdrowienia mikeTreści? Odemnie? tststs ... Przynajmniej teraz prześcignąłem Escorpio.... zobaczymy, czy się z tym zgodzi. Jeśli mam mniej niż 951 postów, to znaczy, że mnie zdegradował ;-) hmm, nadal doświadczony użytkownik. Właściwie powinno tam być napisane adwokat diabła ;-)
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata