Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Kto jest odpowiednim kontaktem w MasterCard?

Napisany przez ADMCI4
Cześć tutaj na forum. Mam teraz mały kryzys i chciałbym jakoś załatwić, żeby moje wydatki kartą kredytową nie zostały naliczone jednorazowo na moje konto oszczędnościowe. Nie odważam się już udać do banku, ponieważ już raz poprosiłem o tymczasowe przekroczenie limitu. Dlatego chciałbym skontaktować się bezpośrednio z organizacją kart kredytowych. U mnie jest to MasterCard. Ponieważ wszystko załatwiam za pośrednictwem banku, nie wiem do kogo teraz się zwrócić. Czy ktoś może podać mi kontakt do MasterCard lub powiedzieć, w jaki sposób można się z nimi skontaktować?

Napisany przez 2Bolitho
Twój partner to bank, który wydał kartę.

W przypadku takim jak twój najważniejsza jest maksymalna przejrzystość. Wszelkie inne podejścia tylko pogarszają sytuację. To wiąże się także z indywidualną odpowiedzialnością. Takie rozmowy mogą być nieprzyjemne, ale unikanie ich powinno być motywacją do lepszego planowania finansów i/lub konsumpcji.

Napisany przez 2Escorpio

Twój partner to bank wydający kartę.

W przypadku takim jak twój, kluczowa jest największa możliwa przejrzystość. Wszelkie inne działania tylko to utrudniają. To także ma związek z indywidualną odpowiedzialnością. Takie rozmowy mogą być nieprzyjemne, ale unikanie ich powinno być motywacją do lepszego planowania finansów i/lub zachowań konsumenckich,

/signed

Mastercard jest jedynie partnerem dla banku, a nie dla klienta, chyba że chodzi o pilną blokadę karty.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata