Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Jak najlepiej zdobyć wiedzę z zakresu giełdy?

Napisany przez ADMCI4
Od dawna zastanawiam się, jak szybko i bez większego wysiłku zarobić pieniądze, dlatego zainteresowany jestem wiedzą giełdową. Wydaje mi się, że obecnie jest to jedyna możliwość, aby cokolwiek zainwestować swoje pieniądze. Czy mogę samemu zdobyć tę wiedzę, czy powinienem zrobić kurs? Naprawdę nie mam pojęcia i będę bardzo wdzięczny za porady. Być może istnieją też książki na ten temat, które są polecane dla początkujących. Oskar

Re: Jak najlepiej zdobyć wiedzę z zakresu giełdy?

Napisany przez 2Bolitho

Ponieważ zawsze chciałem wiedzieć, jak można zdobyć pieniądze możliwie szybko i bez większego wysiłku, jestem zainteresowany wiedzą o giełdzie.

Jeśli Twoim celem jest zarabianie dużej ilości pieniędzy szybko i bez dużego wysiłku, to giełda Ci nie pomoże. Możesz zarobić dużo pieniędzy, ale szybko i bez wysiłku to jak dotąd nierozwiązany problem. Historie, które zawsze się słyszy, są prawdziwe. Nie gadanie przy barze, ale chłopaki, którzy po prostu stali się bogaci dzięki giełdzie. Przynajmniej ci poświęcili dużo pracy i naprawdę intensywnie (24 godziny na dobę) zajmowali się giełdą. Dodatkowo mieli ogromne szczęście. Na jednego, który osiągnął sukces, musiało przyjść tysiące, które nie osiągnęły. Niestety rzadko słyszy się o tych, którzy nie osiągnęli sukcesu. Jeśli podejdziesz do tego z dużym zaangażowaniem i obniżysz swoje oczekiwania, będziesz mógł zrelatywnie małym wysiłkiem uzyskać wiele ze swoich pieniędzy. Jeśli osiągniesz trwałe 10% zwrotu (rocznie), będziesz należał do najlepszych.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata