Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Czy w ubezpieczeniu samochodu są także uwzględnione straty w częściach zamiennych?

Napisany przez ADMCI4
Do mojego Renault Megane mam standardowe ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej i ubezpieczenie AC, w którym nie mam żadnej składki własnej. Jestem w pełni świadom, jakie szkody na aucie są w ten sposób ubezpieczone, ale czy istnieją dodatkowe świadczenia? Na przykład kilka tygodni temu zgubiłem jeden z moich dwóch kluczy samochodowych i pilnie potrzebuję drugiego dla mojej żony. Ponieważ te klucze nie są tanie, jeszcze nie zamówiliśmy nowego. Czy to mogłoby być ewentualnie objęte ubezpieczeniem AC? Czy ubezpieczenie to dotyczy tylko szkód na samochodzie? Dziękuję.

Re: Czy w ubezpieczeniu samochodu są także uwzględnione straty w częściach zamiennych?

Napisany przez Naseweis
Twoje pytania zostaną odpowiedzone przez odpowiednie warunki twojego ubezpieczenia samochodu.

Pozdrawiam, N.

Napisany przez Christiane1978
Zazwyczaj dodatkowe urządzenia są objęte ubezpieczeniem. Zazwyczaj jednak wyłączone są pozostawione w samochodzie lub zapomniane wartościowe przedmioty, takie jak portfel, telefon komórkowy lub podobne.

Napisany przez Naseweis

zazwyczaj dodatkowe urządzenia są objęte ubezpieczeniem.

Co należy rozumieć przez dodatkowe urządzenia?
Proszę o podanie listy!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata