Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Lucent to zakup?

Napisany przez Dany1
Lucent jest już od dłuższego czasu na mojej liście obserwowanych. Zysk operacyjny został zwiększony, można oczekiwać, że firmy telekomunikacyjne będą kontynuować inwestycje w najbliższych miesiącach i latach. Lucent powinien również skorzystać ponadprzeciętnie na tym trendzie. PE ok. 16, kurs 2,84, większe wsparcie przy $2,70. Celem cenowym jest $3,80 w przypadku dobrego startu na giełdzie. Jaka jest Pańska opinia na ten temat?

Napisany przez richard100
https://www.nasdaq.com/earnings/analyst_summary.asp Cześć Dany Ocena analityków Bloomberga. Wygląda niezbyt dobrze. Osobiście brakuje mi zrozumienia produktu. Wygląda na to, że wiele osób wciąż ma spore straty. Kurs był kiedyś na poziomie 80$ :cry: Myślę, że można zaryzykować małą transakcję. Daj mi znać, jeśli zdecydujesz się wejść. :lol: Aktualnie po 2.84$ Co myślisz, czy będą działać podobnie jak NT? Śledzę to od jakiegoś czasu. Tutaj również nic się nie dzieje. Pozdrawiam, rich

Napisany przez 2cybercrash
Grupa Cisco, Nortel, Lucent, JDS, Juniper, Ciena. Sieciowcy nie są obecnie na topie jeśli chodzi o poziom kursu. Lucent prezentuje nieprzejrzyste bilanse, raz znacznie przekraczające oczekiwania bez wyraźnego powodu, obecnie branża jest zakażona. Następnie tajemnicze odpisy i miliardowe straty. Powinien być liderem, opracowuje nowe technologie. Poniosłem duże straty i sprzedałem. Uciążliwy tytuł. Jako alternatywę trzymam Ciena, który ciągle ma straty, kurs zmienia się o 6 do 8% w ciągu kilku dni, kapryśny. Odradzam nierzetelnego Nortela. Cisco dokonało przejęcia, poziom kursu jest atrakcyjny, ale nie porusza się. Liczę na handlowy zakres 17/20. Solidna inwestycja, ale być może martwe kapitały? Jedyną rzeczą, która czasem cieszy, są informacje o Juniper, niestety jest on przesadnie przeceniony, można śmiało kupować po spadkach.

Napisany przez Dany1
Tak, Cisco właśnie przejął Scientific Atlana. Ta firma jest silna w branży rozrywkowej... Czy Cisco wkrótce stanie się konkurentem Kudelski w dziedzinie oprogramowania do szyfrowania?? W takim razie akcje Cisco mogą być opłacalne... :?: over :?:

Napisany przez richard100
Dodatkowe informacje dotyczące CSCO Pozdrowienia, Rich https://www.nasdaq.com/aspxcontent/NewsStory.aspx?cpath=20051118ACQDJON200511181559DOWJONESDJONLINE000968.htm Link do strony firmy https://www.nasdaq.com/earnings/analyst_summary.asp Link do analizy analityków

Napisany przez monika33
Dobra wydajność!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata