- pt lut 17, 2012 10:14 pm
Masz zainteresowanie inwestycją kapitałową z oprocentowaniem 8% i bezpieczeństwem?Jest to prywatne pożyczka, którą zabezpieczam swoimi funduszami związane z ubezpieczeniem emerytalnym, do których zostaniesz wpisany jako zastawnik celem zabezpieczenia pożyczki.Oto kilka kluczowych informacji:pożyczka 50 000 EUR / 5% oprocentowanie (95% zabezpieczona, rosnąca)pożyczka 60 000 EUR / 6% oprocentowanie (80% zabezpieczona, rosnąca)pożyczka 80 000 EUR / 8% oprocentowanie (60% zabezpieczona, rosnąca)Okres kredytowania: 5 latOprocentowanie: zależne od kwoty pożyczki, patrz wyżej (miesięczna lub skumulowana płatność odsetek)Spłata: na koniecZabezpieczenie: cesjonowalne fundusze związane z ubezpieczeniem emerytalnym (nie Riester ani Rürup)Wiarygodność: Schufa, Bürgel, Arvato infoscore, CEG CreditreformPosiadam wyłącznie pozytywne informacje. Chętnie udostępnię je wcześniej.Informacje o polisach:Wartość funduszy około 60 000 EURAktualna wartość wykupu około 47 101 EUR (Stan na 01.11.2011)Bieżące opłaty miesięczne około 850 EUR (w tym około 750 złotych oszczędności)Spółka: VICTORIA Lebensversicherung AG (Grupa ERGO)W przypadku zgonu: Wartość funduszy + dodatkowy kapitał w przypadku zgonu około 40 000 EURMiesięczna składka w wysokości 850 EUR będzie nadal opłacana, co pozwoli na dalszy rozwój wartości wykupu i wartości funduszy. Mam nienaganną zdolność kredytową, co mogę udowodnić dzięki informacjom z Schufa, Bürgel, Arvato infoscore, CEG Creditreform. Ponadto regularnie generuję dochody miesięczne, aby odpowiednio zarządzać pożyczką. Spłata na koniec pożyczki będzie realizowana przez mnie osobiście lub ewentualnie przez ubezpieczenie emerytalne.Przy udzieleniu kredytu sporządzimy umowę pożyczki, a Ty zostaniesz wpisany jako zastawnik w polisie dla Twojego bezpieczeństwa. Potwierdzenie otrzymasz bezpośrednio od firm ubezpieczeniowych. Dopiero wtedy nastąpi przeniesienie kwoty pożyczki.W przypadku problemów z spłatą pożyczki, wartość wykupu ubezpieczenia emerytalnego zapewni zabezpieczenie. Z bieżącymi opłatami i rosnącym funduszem, wartość ta będzie rosła dalej.