Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: E*Trade

Napisany przez 2cybercrash
Musisz otworzyć nowy temat, ponieważ nie mogę znaleźć starego wpisu. E*Trade należy do moich ulubionych platform transakcyjnych i zawsze znajduje się na mojej liście życzeń. Dziś Bank of America ogłosił sensacyjną wiadomość, że planują wprowadzić nową usługę Freetrading, co oznacza, że klienci otrzymają 30 darmowych transakcji miesięcznie, o ile utrzymują się w określonym pułapie handlowym lub coś w tym rodzaju (Jens Korte z n-tv wyjaśnia, że klienci muszą utrzymać minimalny depozyt w wysokości 25 000 $, a kampania początkowo ma zostać wprowadzona tylko na Wschodnim Wybrzeżu, później we wszystkich stanach USA). To oczywiście poważny cios dla innych tanich banków internetowych, takich jak E*Trade, która niedawno połączyła się z Ameritrade. Na tym rynku panuje ostra konkurencja. Jednakże jakość i obsługa klienta również odgrywają istotną rolę. Nie wszyscy klienci zmieniają dostawców tylko z powodu jeszcze niższych opłat transakcyjnych, jeśli mieli już dobre doświadczenia z danym dostawcą. Czasami zdarza się również, że na początku oferowane są darmowe transakcje, a później opłaty rosną. Albo hojna platforma brokerska nagle znika. W każdym razie dzisiaj postanowiłem złożyć zamówienie na dodatkowe akcje E*Trade (ET) po 10% zniżki, ponieważ wszystkie notowania wyglądają obiecująco po niższych cenach. Zobaczymy, co z tego wyniknie.

Re: E*Trade

Napisany przez richard100
Cześć Cybercrash, Jak to jest z gwarancjami? Gdyby coś poszło nie tak, to przepadają także moje przechowywane pieniądze. Wolę więc zapłacić trochę więcej i mieć pewność. :wink: Pozdrawiam, Rich

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata