Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Gerdau WHEN GGB)

Napisany przez ManfredBali
Aby kolejny tytuł ozdobił nasze Menu forum. :wink: Siedziba: Brazylia. Ma również udział (52%) w firmie energetycznej. Solidni inwestorzy i fundusze posiadają udziały. Jak zawsze, wskaźnik wydajności wynosi 4,40% Jeśli kogoś to interesuje: https://finance.yahoo.com/q/pr?s=GGB Miałem GGB (zbyt wcześnie) zakupione po 14,76. Obecnie 14,87 (wczoraj +2,55%). Kolejny zakup po 14,54 się nie udał (pominięte o 1 cent). Nie jest to tytuł długoterminowy, tylko spekulacja, nie oczekuję zbyt wiele. 7.11.06 odbędzie się ogłoszenie wyników finansowych, może zdecyduję się na sprzedaż wcześniej. Moje ulubione były już za drogie, ale sądzę, że GGB zostanie wciągnięte (na fali). Interesujące: Po godzinach (-0,81%) Czy większy fundusz sprzedał 55 000 udziałów? Czy może dzisiaj dokupię jeszcze raz? Poza tym nic negatywnego nie znalazłem.

Re: Gerdau WHEN GGB)

Napisany przez ManfredBali
Wczoraj jeszcze dostosowaliśmy EP: Gerdau: 14,62 (nowy) i Postbank: 58,70 (klops, do sprzedaży ozdabiać).

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata