Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Drzewo

Napisany przez cari
Cześć, chcę zmienić dostawcę. W zeszłym roku zapłaciłem nadmiar pieniędzy RWE, a mimo to moja opłata wzrosła. To totalne chamstwo. Trochę poszperałem i znalazłem Eprimo. Czy ktoś jest zarejestrowany u nich? Czy ktoś może coś powiedzieć na temat tego dostawcy? Bardzo chętnie wysłucham szczerych opinii. Znacie może innych dostawców? Kogo polecacie?

Re: Drzewo

Napisany przez Dasdi1970

Cześć, chcę zmienić dostawcę. W zeszłym roku przepłaciłem RWE, a mimo to moje opłaty zostają podniesione, totalna bezczelność. Trochę się rozejrzałem i znalazłem Eprimo. Czy ktoś jest u nich zarejestrowany? Czy ktoś może coś powiedzieć o tym dostawcy? Cieszyłbym się, gdyby ktoś podzielił się zemną swoją szczerą opinią. Znacie może innych dostawców? Lub kogo polecacie?

Cześć!

Ja również jestem w eprimo, zarówno z prądem, jak i gazem.
Do dzisiaj nie mam żadnych negatywnych opinii - ale trzeba przyznać, że w przypadku takich towarów zawsze jest trudno ocenić.
Ponieważ nie miałem do tej pory żadnych sporów z obsługą klienta, nie mogę również wyrazić opinii na temat innych kwestii.

Tylko moja ogólna rada: Nigdy nie zawieraj umowy zaliczkowej, zawsze może się to źle skończyć, jak w przypadku Teldafax.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata