Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Czy nowa karta kredytowa jest wysyłana automatycznie przez bank do klienta?

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim. Kilka dni temu chciałem złożyć zamówienie w internecie i zauważyłem, że moja obecna karta kredytowa niedługo wygaśnie. Chciałbym oczywiście otrzymać nową kartę i teraz nie wiem, czy muszę sam o to zadbać, czy też bank wyśle mi kartę bez wcześniejszego zapytania. W każdym razie musi to teraz być szybko, ponieważ moja stara karta traci ważność już pod koniec tego miesiąca. Czy powinienem dla pewności skontaktować się z bankiem, jeśli w ciągu najbliższych dni nic nie dostanę automatycznie?

Napisany przez 2Escorpio
Hej,

zazwyczaj karty kredytowe są automatycznie wymieniane po upływie ważności.

Dzieje się to zazwyczaj 1-2 miesiące wcześniej, więc jeśli Twoja karta wygasa w tym miesiącu i jeszcze jej nie otrzymałeś, jest to bardzo dziwne.

Sugeruję szybko skontaktować się z bankiem, aby upewnić się, że karta nie zaginęła w drodze pocztowej. Może to prowadzić do wielu problemów, ponieważ karty często są wysyłane już aktywowane.

Pozdrowienia, esco

Napisany przez roland
Cześć wszystkim! Lepiej zadzwoń do swojego banku. Do tej pory zawsze otrzymywałem nową kartę kredytową miesiąc przed upływem ważności. Może zdarzył się błąd. W najlepszych rodzinach się zdarza. :-)

Napisany przez petethefarmer
Twoja nowa karta kredytowa powinna już dawno znajdować się w twoim portfelu. Więc lepiej zadzwoń do banku!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata