Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Czy klienci mogą zwrócić kartę Visa Landesbank Berlin?

Napisany przez ADMCI4
Cześć,

jakoś myślałam, że dużo zyskam, jeśli zamówię na Amazonie
i dostanę zniżkę w wysokości 30 euro za złożenie wniosku o kartę Visa w Landesbank Berlin. Wtedy wydawało się to super, bo dzięki temu oczywiście zapłaciłam mniej za swoje zamówienie, ale karta jest bardzo skomplikowana i już przy pierwszym rozliczeniu kompletnie nie rozumiałam, jak się składają rachunki i zniżki. Dlatego chciałabym teraz oddać tę kartę i płacić tylko moją kartą Master Card.

Czy jest to możliwe bez problemu?

Pozdrowienia, Puschi

Napisany przez petethefarmer
Oczywiście, zawsze możesz zrezygnować bez okresu wypowiedzenia! To żaden problem, zwłaszcza że pierwszy rok jest bezpłatny.

Dlaczego uważasz, że karta jest skomplikowana? Choć teraz sam z niej rezygnuję, to z innego powodu :-) Ogólnie rzecz biorąc, uważałem ją za dość dobrą kartę.

Napisany przez 2Escorpio
Dokładnie, po prostu wyślij pisemne wypowiedzenie do banku. Ale proszę nie wpadaj na pomysł (jak wiele osób), aby odesłać kartę po jej pocięciu. Jeśli ktoś przechwyci list i nadużyje karty (która wciąż jest aktywna), to działać w sposób rażąco nieostrożny i będziesz musiał sam ponieść konsekwencje finansowe.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata