Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Wyjątkowa oferta!

Napisany przez tnt
Jak można się temu oprzeć?

Cześć,

przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi. Skontaktowałeś się ze mną w sprawie oferty pożyczki. Faktycznie, nie widziałem, że odpowiadasz, ponieważ miałem problem z bankiem. Ktoś taki jak ty skontaktował się ze mną w sprawie pożyczki. po żądaniu wszystkich dokumentów, mój bank poprosił o przekazanie kwoty na jego konto bankowe, ale pieniądze nie dotarły tam, ponieważ ludzie, którzy mieli to zrobić, je porwali. Nie wiem, ale dziś jestem szczęśliwy, ponieważ bank i międzybankowy system finansowy przeprowadzili dochodzenie, a osoby, które porwały ten przekaz, zostały aresztowane w Rosji. Dlatego, aby uniknąć takich nieprawidłowości, doradzono mi przez mojego doradcę finansowego, aby przelać pożyczkę na kandydata za pomocą karty Visa. Jeśli nadal potrzebujesz pożyczki, proszę prześlij mi następujące informacje:

- Kwota do zapłaty ....
- Cel pożyczki ..............
- Okres spłaty ...
- Pełny adres do odbioru karty Visa .....
- Kopię dowodu osobistego lub wizytówki ......
- Numer telefonu .......

Mogę zapewnić, że procedura będzie prosta i szybka, w ciągu 72 godzin już będziesz miał swoją kartę Visa, na którą kwota z twojego wniosku o pożyczkę zostanie już przelana.

Bardzo dziękuję.

Oto adres e-mail: th.pman@yahoo.dk (Thomas Chapman)

Ten, kto wysyła e-maile (najlepiej oczywiście czysta kopia dowodu osobistego), sam jest sobie winien. Całkowicie powstrzymałem się od ściągnięcia tego z serwera. Nawet najlepiej nie pamiętam, że wcześniej skontaktowałem się z tą osobą.

(Jakie błędy ta - nieco droga - funkcja forumowa popełnia w cytacie, zamieniając podstawowo dwie linie tylko dlatego, że występuje przecinek z przejściem do nowej linii i pustą linią poniżej, to już inna sprawa.)

Napisany przez Leja
Dziękuję za informację, ale w internecie krąży codziennie tysiące takich fałszywych i pułapkowych maili. Nie da się już wszystkich wymieniać, a co dopiero kogoś przed nimi ostrzec.

Napisany przez tnt
O co chodzi z tym ostrzeżeniem - oczywiście, też zostałem zachwycony takimi ofertami, ale ta była dotychczas najlepsza.

Napisany przez Karin2202
Niestety, ortografia w tych wiadomościach jest tak słaba, że trzeba naprawdę być bardzo głupim, aby dać się na to nabrać... Ale ostatecznie i tak musi się to jakoś opłacić

Napisany przez tnt

Niestety, na koniec musi to jakoś się opłacać

Nie mam pojęcia jak.

Napisany przez Naseweis

Nie wiedziałbym, jak.

Zawsze znajdą się głupcy, którzy dają się na coś takiego nabrać.

Czasem zdarzają się nawet ludzie, którzy umieszczają to nawet na forum.
Zastanawiam się tylko, z jakiego powodu!
Być może nawet współpracują z nadawcą.

Napisany przez tnt

Zawsze znajdą się głupcy, którzy dają się na to nabrać.

Czy już mówiłem: Sami jesteśmy sobie winni?

Cytat od Naseweis

Czasami znajdują się ludzie, którzy nawet umieszczają to na forum.

Oczywiście, po tym jak się nabrają. Pierwszy podejrzany e-mail dostałem jakieś 15 lat temu, szacunkowo.

Cytat od Naseweis

Zastanawiam się tylko, z jakiego powodu!

No tak, pytaj dalej.

Cytat od Naseweis

Być może nawet współpracują z nadawcą.

Dzięki za rozbawienie. Coś takiego zawsze daje siłę. Na pewno trafnie wybrałeś swój pseudonim. :wink:

Napisany przez tequila
Naprawdę trafnie wybrałeś swój pseudonim.

Podejrzenia nie mają tylko my dwaj. Dla niektórych ludzi trollowanie w forach zastępuje ich własne braki w prawdziwym życiu.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata