Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Podpisany dokument dotyczący wniosku o finansowanie przedłużające w Deutsche Bank.

Napisany przez proti
Cześć wszystkim,

mam tak naprawdę tylko jedno bardzo banalne pytanie, które jednak od kilku dni bardzo mnie niepokoi. Ponieważ w najbliższym czasie będę potrzebował refinansowania, zainteresowałem się internetowo ofertą pośredników finansowych. W rezultacie miałem kilka rozmów doradczych, w tym również z pośrednikiem z Deutsche Bank. Rozmowa przebiegła całkiem zaufanie budząco. Pojechał on ze mną i moją żoną przez wszystkie dane (dochody, majątek, ubezpieczenia itp.). Potem kazał mi podpisać ten kwestionariusz (tylko mnie, nie mojej żony) z informacją, że jest to konieczne ze względu na raport z agencji kredytowej i poprawność danych. Zaznaczyłem mu ponownie, że chciałbym jedynie zapytanie o oprocentowanie, aby nie zwiększać niepotrzebnie mojej oceny w agencji kredytowej. Ponieważ ten kwestionariusz zawierał co najmniej dwie strony, których nie widziałem (co zdałem sobie sprawę później), a umowa z Deutsche Bank nie doszła do skutku, mam teraz pytanie. Czy ktoś może mi zaszkodzić ze względu na to, że nie podpisałem umowy z tą bankiem lub tym pośrednikiem?

Czy ktoś miał podobne doświadczenia z Deutsche Bank?

To, co mnie tu bardzo zdziwiło, to fakt, że tylko ten pośrednik DB tego ode mnie zażądał.

Pozdrowienia,

proti

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata