Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Dostawa Faktur und Ware.

Napisany przez richard100
Wiemy, że niektórzy użytkownicy są subskrybentami FuW. Często zdarza mi się, że dostawa sobotniego wydania nie działa. Przychodzi dopiero w poniedziałek albo w ogóle nie przychodzi. Ciągle dostaję informacje, że sprawa jest sprawdzana. Nie udało się tego poprawić. Postanowiłem, że nie będę już odnawiał subskrypcji. Moje pytanie brzmi: czy ktoś inny ma podobne doświadczenia w forum czy moje przypadki to odosobnione zjawisko. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Rich

Napisany przez Karat
Cześć Rich U mnie wszystko działa bez zarzutu. Myślę, że problem leży po stronie poczty, a nie FuW. Warto byłoby się tam zapytać. Pozdrowienia Karat

Napisany przez beat
Mogę się zgodzić z Karatem. Miałem kiedyś problemy z Tagiem, który pochodzi z tego samego wydawnictwa. Kilka razy nie dostałem gazety (niekoniecznie wina Taga, ponieważ w naszym dużym mieście gazety są tylko zostawiane przed drzwiami, gdzie mogą być zabrane przez darmowych czytelników). Zadzwoniłem do obsługi klienta i poskarżyłem się trochę, i natychmiast został dostarczony nowy egzemplarz oraz przedłużono mi abonament o dwie tygodnie. Potrzebują nas, czytelników. Warto postawić trochę nacisku, gazeta FuW z soboty dostępna dopiero w poniedziałek? To nie wchodzi w grę.

Napisany przez richard100
Tak, trwa to już od kilku miesięcy. Myślę, że problem leży w dostawie pocztowej. Składałem reklamacje wielokrotnie. Czasami sytuacja się poprawia, ale potem znów pojawiają się problemy. W odpowiedzi Poczta twierdzi po prostu, że otrzymali gazetę za późno. Jeśli chcesz uniknąć stresu, po prostu zrezygnuj z zamówienia gazety. Pozdrowienia, Rich

Napisany przez ADMCI4
Cześć Rich W poczcie zawsze to inni są winni .... dlatego zacznij działać od FuW: Krzyknij głośno i żądaj poprawy! U mnie to zadziałało. Wskaźnik awarii jest teraz bliski zera. Miłego dnia! Felice

Napisany przez aktienfreund
Poczta naprawdę nie jest już tym, czym kiedyś była, niestety. :cry: Nie mam prenumeraty FuW, ale czasami kupuję ją w kiosku. W ten sposób mogę decydować na ostatnią chwilę, czy chcę ją przeczytać, czy nie. 8) Pozdrowienia, przyjacielu akcji

Napisany przez ADMCI4
Aktualnie jestem również subskrybentem FuW i u mnie wszystko działa płynnie. Dotąd zdarzyło mi się otrzymać gazetę tylko raz w poniedziałek, zawsze dostawałem ją punktualnie w sobotę.Myślę, że to wina poczty. W końcu FuW nie wysyła po prostu połowy gazet, a reszta musi czekać do poniedziałku.PozdrawiamTechnischer

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata