- pt lis 24, 2006 7:45 pm
Dziś kupiłem kilka ZURC za 0,08...z terminem ważności do czerwca 07, Strike 360...
Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości
Dany1 pisze: Dziś kupiłem kilka ZURCA po cenie 0,08... wygasające w czerwcu 07, Strike 360...znowu coś dla mało lubianych spekulantów :mrgreen: Już prawie 3 miesiące trzymam powyższą opcję w PF, co jest dość nietypową sytuacją... powoli ale pewnie zaczyna się dziać coś z ZURCA. Akcje są warte niemal 350 CHF. Resztę możecie obliczyć na symulatorze na stronie warrants.ch...
kandinski pisze: Gratulacje, 3 miesiące to dużo, ale opłaciło się Tak naprawdę 3 miesiące to wcale nie dużo, ale opcje w PF są dla mnie dość krótkie. Myślę, że zmienię swoją strategię i będę trzymał dłużej te instrumenty hazardowe. Reniets kiedyś ujawnił swoje długoterminowe opcje, to był fantastyczny zysk....jeśli sądzisz, że giełdy będą dalej rosły jak w ostatnich 3 latach, to możesz to zrobić :mrgreen: Trzymam je tak długo, bo graty nie zyskiwały wcześniej na wartości... Mogę też potwierdzić, że przyjaciel reniets często kupuje i sprzedaje, zazwyczaj z dobrym zyskiem. Specjalne pozdrowienia w kierunku regionu Bern
Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]
Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]
Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]
Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata