Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: zurca...

Napisany przez Dany1
Dziś kupiłem kilka ZURC za 0,08...z terminem ważności do czerwca 07, Strike 360...

Napisany przez Dany1
Dany1 pisze: Dziś kupiłem kilka ZURCA po cenie 0,08... wygasające w czerwcu 07, Strike 360...
znowu coś dla mało lubianych spekulantów :mrgreen: Już prawie 3 miesiące trzymam powyższą opcję w PF, co jest dość nietypową sytuacją... powoli ale pewnie zaczyna się dziać coś z ZURCA. Akcje są warte niemal 350 CHF. Resztę możecie obliczyć na symulatorze na stronie warrants.ch...

Napisany przez kandinski
Gratulacje, 3 miesiące to długo, ale było warto Nawiasem mówiąc, 3 miesiące w ogóle nie są długim okresem, ale opcje w moim PF są również dość krótkie. Myślę, że zmienię swoją strategię i będę trzymać instrumenty hazardowe dłużej. Reniets kiedyś ujawnił swoje opcje długoterminowe, to był fantastyczny zysk.

Napisany przez Dany1
kandinski pisze: Gratulacje, 3 miesiące to dużo, ale opłaciło się Tak naprawdę 3 miesiące to wcale nie dużo, ale opcje w PF są dla mnie dość krótkie. Myślę, że zmienię swoją strategię i będę trzymał dłużej te instrumenty hazardowe. Reniets kiedyś ujawnił swoje długoterminowe opcje, to był fantastyczny zysk.
...jeśli sądzisz, że giełdy będą dalej rosły jak w ostatnich 3 latach, to możesz to zrobić :mrgreen: Trzymam je tak długo, bo graty nie zyskiwały wcześniej na wartości... Mogę też potwierdzić, że przyjaciel reniets często kupuje i sprzedaje, zazwyczaj z dobrym zyskiem. Specjalne pozdrowienia w kierunku regionu Bern

Napisany przez Dany1
Dziś ZURCA sprzedano za -0,13. W przyszłym tygodniu nie będę miał czasu śledzić tej opcji.

Napisany przez 2cybercrash
Komplementy za mocne nerwy, ZFS delikatnie zboczyło na bok, ale bez rzeczywistego zjeżdżania. Prawie niezwykle niskie przychody ze sprzedaży wciąż poniżej 10 to chyba praktycznie unikatowa wartość na rynku ubezpieczeniowym! Obecnie trzymam jeszcze niewielką pozycję ZFS na równi i nie ruszam jej nawet w trudnych czasach, ponieważ ewentualnie można dokupić. Wegelin i popularny biuletyn giełdowy wskazali krótkoterminowy cel kursowy i opór na poziomie 370, co okazało się trafną oceną! Byłem nastawiony na osiągnięcie celu w wysokości 380 i oczekuję dalszej zmienności i interesującego zakresu handlowego?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata