Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pożyczyć pieniądze prywatnie

Napisany przez schnigg
Cześć,

czy ktoś ma doświadczenia z serwisami internetowymi takimi jak np. auxmoney, smava
gdzie organizowane są pożyczki między osobami prywatnymi?
Czy istnieją także inne wiarygodne platformy poza auxmoney i smava
zajmujące się tego typu usługami?

Napisany przez Daria
Cześć,

Moja przyjaciółka niestety miała dotąd złe doświadczenia z takimi stronami. Zawsze musiała najpierw zapłacić, aby otrzymać kredyt.

Pozdrowienia.

Napisany przez Daggy
Nie uważam tego za wiarygodne.
Jaką prywatną osobą tam się rejestruje?
Kto wie, jakie są klauzule ścieżki ratowniczej w umowach.

Jeśli potrzebujesz pieniędzy, lepiej idź do banku lub poproś kogoś, komu ufasz.

Napisany przez PaulaLin
Cześć,

do tej pory miałem bardzo złe doświadczenia, zwłaszcza z firmą smava. Po prostu brakuje instancji odpowiedzialności, której nikt naprawdę nie chce podjąć. Umowy są dosyć mgliste i polecam Ci skontaktowanie się bezpośrednio z osobą prywatną - oczywiście również z umową.

Napisany przez platinx
Trzy razy pożyczałem pieniądze na stronie https://www.vexcash.com/, ponieważ jestem samozatrudniony w branży gastronomicznej i wiem, że zawsze będę otrzymywał pieniądze, czasem jednak dopiero 2 tygodnie później, gdy faktycznie ich potrzebuję. Teraz nawet zwiększono mi limit kredytu, ponieważ zawsze terminowo spłacam moje długi. Gorąco polecam.

Napisany przez cashcay
Wątpliwe, jeśli mnie zapytasz...

Napisany przez Boxwell

Pożyczałem pieniądze trzy razy na https://www.vexcash.com/, ponieważ jestem samozatrudniony w branży gastronomicznej i wiem, że pieniądze zawsze wracają, choć czasami dopiero dwie tygodnie później, kiedy naprawdę ich potrzebuję. Teraz moje limity zostały nawet zwiększone, ponieważ zawsze terminowo spłacam długi. Mogę to tylko polecić.

Myślę, że www.vexcash.com to dobra alternatywa dla banków - bezproblemowa i szybka. Warto jednak pamiętać, że pieniądze muszą szybko wrócić, ponieważ to krótkoterminowe mikrokredyty, które pozwalają przebrnąć przez finansowanie. Twój limit kredytowy został zwiększony, ponieważ masz już historię w vexcash i zawsze spłacałeś. Wtedy rośnie zaufanie i masz większe możliwości.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata