Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Nikolaus-Hatschen - tradycyjna zabawa z okazji Mikołajek, polegająca na chodzeniu od drzwi do drzwi i śpiewaniu piosenek, aby otrzymać słodycze.

Napisany przez 2cybercrash
Z powodu okropnych danych o koniunkturze w USA, $ szybko spadł poniżej 1.20, a Niko-Lausen natychmiast nadepnęły ciężkimi butami na wartościach indeksu SMI. Novartis 68 wkrótce 65 Roche 212 wkrótce 205 Swisslife 289 jeszcze spadnie Zürich 309 gdzie był cel? Synthes 138, wszystkie cele podniesione powyżej 160! Syngenta 205 ABB 19.2 wkrótce znowu 17.5 (wsparcie) Adecco 77.5 Mały Klaus Jacob potrzebuje pieniędzy na luksusowe święta? Płacą za to akcjonariusze. Udało mi się złapać co najmniej paczkę ZURN. Co robią handlowcy opcjami?

Re: Nikolaus-Hatschen - tradycyjna zabawa z okazji Mikołajek, polegająca na chodzeniu od drzwi do drzwi i śpiewaniu piosenek, aby otrzymać słodycze.

Napisany przez Mustang98
Jakiś czas temu sprzedałem pari za 316 w ZURN. W przyszłym roku będą wypłacane duże dywidendy. Ponownie wejdę poniżej 300. ? Również RUKN spróbuję dorwać jeszcze trochę poniżej 100. Poza tym nie inwestuję w Szwajcarii.

Napisany przez ADMCI4
cybercrash pisze: Co robią zuchwałe opcje?
... daje kiepskie wrażenie...!! Również dałem się skusić chciwości i kupiłem małą partię na wysokich kursach, aby nie być całkowicie na uboczu.... na szczęście (?) z terminem wygaśnięcia do czerwca 2007. Felice

Kontynuacja Niko-Pchła-Kłusownika. Gufy-Krach uważa, że 8200 to strefa oporu. Handel na Srebrem, Złotem ******i testować? Czy warto zbierać wartości dochodowe SMI frakcjonując? Może handlować w manipulacyjnej końcówce roku?

Napisany przez ADMCI4
Poza wagami ciężkimi z indeksem SMI dzisiejszy obraz nie jest taki zły. Może dzisiaj słabym wartościom uda się jutro odbić.

Jutro przyjdzie Niko-Laus, zobaczymy, co przyniesie i co swędzi?

Napisany przez ADMCI4

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata