Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Debi Select classics to fundusz z Landshut.

Napisany przez CinedomV8
Witam i dzień dobry, szukam ludzi, którzy mogliby mi opowiedzieć, jak trafili do funduszy Debi Select classic z Landshut. Chodzi mi o informacje, jak dowiedzieli się o tych funduszach, gdzie i jak byli doradzani (telefonicznie, przez internet, osobiście, przez przedstawiciela, ...), jak doszło do zawarcia umowy (przez internet, pocztą, przez przedstawiciela, ...), i tak dalej. Jestem inwestorem z grupy i muszę sporządzić protokół pamięciowy, ale nie mam już konkretnych kroków w głowie. Byłoby naprawdę wspaniale, gdyby ktoś mógł mi pomóc, nawet kilka osób. Nie ma przeszkód, aby skontaktować się ze mną prywatnie przez e-mail. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Z poważaniem Günter

Re: Debi Select classics to fundusz z Landshut.

Napisany przez CinedomV8
Cześć ponownie,
aby rozwiać jakiekolwiek nieporozumienia, nie jestem przedstawicielem ani zwolennikiem grupy Debi Select, jestem współcierpiącym na skutek zbliżającego się bankructwa firmy.
Proszę o informacje dotyczące tego, jak doszło do dołączenia do grupy, jak zostałem przekonany do podpisania umowy, jakie obietnice złożyła Debi Select.
Niestety brak mi dokumentów oraz odpowiednich dowodów lub wspomnień na temat tego, w jaki sposób to wszystko się odbyło.

Bardzo będę wdzięczny, jeśli ktoś podejdzie do mnie i udzieli mi informacji na ten temat.

Bardzo, bardzo dziękuję
Günter

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata