Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Oferty pracy w sektorze finansowym – giełda pracy, rynek pracy, ogłoszenia o pracę, oferty zatrudnienia – (doradcy bankowi, specjaliści ds. finansów, analitycy giełdowi, pośrednicy finansowi itd.).

Re: Czy odbiorcy zasiłku dla bezrobotnych WHEN ALG I) muszą przyjąć każdą pracę?

Napisany przez ADMCI4
Tylko dla lepszego zrozumienia: jeśli regularnie płaciłem składki na ubezpieczenie bezrobotnych przez około 15 lat, to przecież zawsze mam prawo do otrzymania wypłaty z tego ubezpieczenia, gdy zostanę bez pracy. Istnieje tutaj jasna zasada: osoba, która płaci składki przez określony czas, otrzymuje zasiłek dla bezrobotnych na określony okres czasu. Czy mimo tego muszę przyjąć każdą ofertę pracy, jaką Urząd Pracy mi w tym czasie proponuje, aby nie stracić całkowicie prawa do zasiłku dla bezrobotnych? A może dotyczy to tylko zasiłku socjalnego (ALG II)?

Re: Czy odbiorcy zasiłku dla bezrobotnych WHEN ALG I) muszą przyjąć każdą pracę?

Napisany przez 2Bolitho
Prawo znajdziesz w Kodeksie Ustaw Społecznych, mam na myśli Kodeks Ustaw Społecznych III.
Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania.

W przeciwnym razie Wikipedia jest dobrym miejscem do szybkiego przeglądu.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata