Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy pożyczki od pracodawcy zawsze są bez odsetek?

Napisany przez ADMCI4
Dobry wieczór,

dla mnie dotychczas to nie było tematem, ale planujemy kiedyś zbudować Dom, więc może to być interesujące.

Ponieważ pracuję w większym zakładzie pracy i słyszałem, że tam istnieje możliwość uzyskania pożyczki na taki cel, zacząłem być ciekawy warunków.

Ponoć takie oferty zawsze są bardzo korzystne, zwłaszcza wtedy, gdy ma się umowę o pracę na czas nieokreślony.

Czy to prawda, że można otrzymać pożyczkę u własnego pracodawcy, za którą nie trzeba płacić odsetek? A przynajmniej, czy stopa procentowa jest znacznie niższa niż w bankach?

Napisany przez 2Bolitho
Zapytaj w dziale kadr o to. Oni powinni udzielić Ci wszystkich informacji. Alternatywnie zwróć się do zakładowej rady pracowników, być może istnieją odpowiednie porozumienia zakładowe.

Napisany przez Goran
Subsydiowane pożyczki są w rzeczywistości dość powszechne w przypadku większych pracodawców. Bez odsetek? Nie jestem pewien i niekoniecznie mogę sobie tego wyobrazić. Ale oczywiście należy zawsze zapytać w konkretnym przypadku.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata