Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Banki oszczędzają...a my płacimy

Napisany przez Dany1
Dziś jest zwykły dzień roboczy, myślałem przynajmniej do godziny temu... Chciałem krótko zadzwonić do e-sider, ponieważ nie mogłem zalogować się do nowo nabytej platformy Trader Matrix. Najpierw przyszedł, jak zwykle, nieskończenie długi czas oczekiwania, potem musiałem nagrywać mój problem na taśmę, a teraz czekam już od godziny na oddzwonienie. Prawdopodobnie wszyscy pracownicy piszą rozliczenia opłat bankowych. Zawsze cieszę się na te rozliczenia. Zawsze myślę wtedy o latach 20...wysyłaliśmy zlecenia płatnicze do banku w kopercie, a nasz drogi bankier wpisywał wszystko do systemu, bezbłędnie, i rachunek przychodził błyskawicznie pocztą. Lubili to dla nas robić, a nawet nie kosztowało to nic. Dziś dokonuję moich płatności za pomocą bankowości internetowej. Robię całą robotę...ale robię to chętnie; tak bardzo, że nawet za to płacę!!! wspaniały czas, piękny świat

Re: Banki oszczędzają...a my płacimy

Napisany przez 2cybercrash
Zmiana końca roku była kiedyś ogromnym stresem dla banków, ponieważ musiały one kapitalizować, czyli zaktualizować wszystkie konta, naliczyć odsetki, generować wyciągi, tworzyć dokumenty podatkowe itp. Dzisiaj robi to elektronika, ale nadal kilku bankierów musi wprowadzić odpowiednie polecenia podatkowe. Zawsze cieszę się, gdy platformy handlowe i przekazywanie kursów działa podczas końca roku.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata