Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Obsługa klienta / bankowość internetowa / bankomaty.

Re: Które konto bieżące preferujesz?

Napisany przez susi1980
Jestem teraz całkowicie zdezorientowana, które konto osobiste nadal jest dobre... Co sądzicie o koncie noris Top-Girokonto

Napisany przez 2Escorpio
Pytanie brzmi bardziej, czego chcesz?

Na przykład Norisbank ma taką zaletę, że można bezpłatnie wypłacać gotówkę we wszystkich bankomatach Cash Group, a w DeutscheBank można dokonywać wpłat.

Ale wadą jest to, że przelewy trwają wiecznie, a kartę debetową otrzymuje się po miesiącach (po otrzymaniu wynagrodzenia).

btw: Zobacz ten post: viewtopic.php?t=3024

Napisany przez Ocean
Czy konto osobiste ma jeszcze sens w dzisiejszych czasach? Słyszałem (sam nie wiem), że obecnie bardziej opłacalne jest konto oszczędnościowe. Czy w tym jest jakaś prawda?

Napisany przez 2Escorpio

Czy konto osobiste ma dzisiaj w ogóle sens? Kiedyś słyszałem (sam nie wiem), że obecnie bardziej opłacalne jest konto oszczędnościowe. Czy to prawda?

konto oszczędnościowe nie ma jednak karty debetowej, więc nie możesz nią płacić za czynności za pomocą okresowych obciążeń, a często również nie możesz wykonywać przelewów, poza na konto referencyjne.

Wniosek: Nie wiem, jak można wykorzystać konto oszczędnościowe do codziennej działalności płatniczej.

Napisany przez Ocean
Okej, dzięki. Usłyszałem coś od znajomych i chciałem się po prostu upewnić. Być może źle to zrozumiałem.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata