Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Pierwsze doświadczenia z OneCoin

Napisany przez ManfredK
Cześć droga społeczności,

W zeszłym tygodniu po krótkim okresie decyzyjnym zakupiłem moją pierwszą paczkę OneCoin. System premii, który jest praktycznie niezależny od zainwestowanej sumy, wydał mi się po prostu atrakcyjny. Niestety nie mogłem swobodnie zdecydować, ile chcę zainwestować, tak jak to jest w przypadku Bitcoina. W przypadku OneCoina wszystko jest podzielone na paczki, prawdopodobnie z powodu systemu premiowego.

Gdy szukałem informacji na temat OneCoina, natknąłem się głównie na ostrzeżenia i negatywne opinie. To mnie jednak nie zniechęciło, ponieważ w przypadku Bitcoina było dokładnie tak samo. Niestety nie zainwestowałem w Bitcoina, ponieważ nie miałem zaufania do tego systemu. Kurs wynosił wtedy 3,40€, a dziś wynosi prawie 600€. Mogę sobie teraz plunąć w twarz, że tego nie zrobiłem. Dlatego nie chciałem przegapić drugiej szansy związanej z OneCoinem i kupiłem sobie tani pakiet. Być może sytuacja będzie się rozwijać podobnie.

Podczas moich poszukiwań trafiłem na stronę rubaone.de. Wydaje się być jedną z nielicznych stron zarówno optycznie, jak i merytorycznie atrakcyjnych. Oczywiście od razu zwróciłem uwagę na system rabatowy na stronie i pomyślałem sobie... dlaczego by nie zaoszczędzić trochę przy tej samej usłudze. Przeczytałem wszystko dokładnie, wszystko na temat OneCoin i OneLife było tam bardzo przejrzyście wyjaśnione. W końcu napisałem e-mail do właścicieli, aby osobiście skontaktować się z kimś na temat OneCoina. doradca ze strony był przyjazny i dość neutralny w swoich wypowiedziach na ten temat. Wyjaśniał mi również rzeczy takie jak reguła 10% inwestycji i wady OneCoina. Mimo to był miłą osobą.

W końcu zakupiłem tam pakiet i natychmiast otrzymałem swój rabat. Rejestracja w OneLife przebiegła dokładnie tak samo, jak w przypadku zwykłej rejestracji i była bezproblemowa. Super sprawa z tą konsultacją, a dodatkowo dostałem rabat.

Moje pytanie do was, niezależnie od opinii... Czy już zainwestowaliście w OneCoina? Co sądzicie o stronie rubaone.de? Wolelibyście kupować bezpośrednio w OneLife czy skorzystać z tej strony i skorzystać z rabatu?

Wszystkim życzę miłego czasu i podzielcie się swoimi opiniami na te tematy.

Z poważaniem, Manfred Klein

Re: Pierwsze doświadczenia z OneCoin

Napisany przez MagicMike
Aktualnie kładzione są podstawy dla Internetu pieniędzy. Dla mnie jest jasne: Przyszłość należy do cyfrowych walut opartych na technologii blockchain. Stopniowo zastąpią one tradycyjne waluty. Jednak wiele cyfrowych walut zniknie. Wiele tak zwanych cyfrowych walut, które obecnie wyrastają jak grzyby po deszczu, jest skazanych na porażkę ze względu na swoje konstrukcje. W mojej opinii do tego należy także rzekoma cyfrowa waluta ze Szwajcarii o pięknie brzmiącej nazwie Swisscoin (źródło zdjęcia: Swisscoin).
Swisscoin: Świetna nazwa bez fundamentów
Właściwie Swisscoin mógłby być dobrą alternatywną walutą cyfrową. Przedrostek Swiss w nazwie brzmi solidnie, prawda? Niestety, tak nie jest. Twórcy i dystrybutorzy Swisscoin, którzy mają niewiele wspólnego ze Szwajcarią, wysyłają maile reklamowe, w których zachęcają mnie do inwestowania w Swisscoiny. Na OnCoin także nie widzę przyszłości.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata