Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Inwestycja kapitałowa z zyskiem do 5% tygodniowo.

Napisany przez RealLifestyle
Dobry wieczór,
chciałbym przedstawić firmę Stamford Trading Technologies.
Kilka istotnych informacji:
- Siedziba w Europie
- OKOŁO 20%/MIESIĄC
- Rozpoczęcie od 100$
- TYGODNIOWE WYPŁATY!
- Ryzyko handlowe do wyboru!!!
- Wsparcie odpowiada od 10:00 do 19:00!
PO ZAKOŃCZENIU OKRESU TRWAŁOŚCI PAKIETU OTRZYMASZ SWÓJ KAPITAŁ Z POWROTEM!
A co najlepsze, możecie śledzić na żywo przebieg handlowy!

Napisz do mnie prywatną wiadomość jeśli masz więcej pytań
Zarejestruj się tutaj:
https://stamford-market.com/de/regist...artner=1009008

Napisany przez xlarge
do 1264% w skali roku jest możliwe z niskim ryzykiem - wszystko jest bezpieczne!

Tak naprawdę nie mówiłem o braku ryzyka. Firma oferuje 3 plany, z których jeden jest bardziej ryzykowny, a drugi mniej ryzykowny. To nie oznacza, że tutaj NIE ma ryzyka!

Napisany przez Freeliner
Mogę nawet zaoferować 5 planów na życzenie.
Poziom 5 z maksymalnie 10% tygodniowo.
Dla kwot siedmiocyfrowych nawet 20% tygodniowo.

Napisany przez obelix
... na pewno da się jeszcze coś zrobić.

Napisany przez Freeliner
Dla członków forum, oczywiście jest jeszcze dodatkowa korzyść :-)

Co rolnik nie zna, tego nie je - czy tak to było?

Napisany przez Cici

chciałbym przedstawić firmę Stamford Trading Technologies.

Dlaczego tego nie robisz? Jak firma zarabia pieniądze? Jak te nadzwyczajne zyski mają być osiągane długoterminowo i przede wszystkim regularnie? Jak to może działać z początkową kwotą zaledwie 100 dolarów (dlaczego właściwie dolar)? Jaki jest dokładnie poziom ryzyka niewypłacalności (mówienie o większej i mniejszej skłonności do ryzyka zupełnie nic nie mówi)? itp.

Napisany przez Gell
Przypomina mi to bardzo (bardzo) system Ponziego QUESTRA (który właśnie umiera):
https://burrenblog.com/2016/05/20/que...halb-gewonnen/
Adres w Irlandii to wirtualne biuro (za 45 euro/miesiąc):
https://www.clifton-house.com/content/virtual-offices
Gell

Napisany przez domrepp
Cóż się właściwie działo tutaj na forum w ostatnich miesiącach!?!?! Wydaje się, że staje się to miejscem dla marzycieli, przechwałkowiczów, szakali i nie wiadomo kogo. Bardzo to przykre. Mam nadzieję, że ci, którzy mogą pomagać w poważnych sprawach, nie wycofają się całkowicie.

Napisany przez Freeliner
Nie rozumiem, dlaczego moderacja pozostawia takie rzeczy.
Przynajmniej te irytujące, podejrzane firmy/reklamy powinny być oznaczone jako wysoce spekulatywne lub z zaznaczeniem największa ostrożność.
Nie chcę nawet wiedzieć, ile niewiedzących osób wpada w pułapkę szukając szybkiego zarobku.

Napisany przez 6Bankkaufmann
@Reallifestyle, ile do tej pory udokumentowaliście swoje inwestycje tutaj i jakie były zyski?

Spółka zarabia pieniądze na opcjach binarnych i ma siedzibę w Irlandii, dlatego przypuszczam, że w dolarach. konto handlowe, które można zobaczyć, jest również w dolarach.

Nie wiem, dlaczego wszyscy tutaj myślą, że 20% miesięcznie są nie do przyjęcia. Nawet jeśli ktoś kupuje kryptowaluty (Ethereum, BTC, Dash itp.), jako laik może zarobić 20% miesięcznie.

Ja wpłaciłem 1000$ na 12 miesięcy i wybrałem agresywny plan, ale do tej pory nie otrzymałem żadnej wypłaty, ponieważ zamierzam reinwestować przez rok. Istnieją dowody wypłat i mogę je wysłać w razie potrzeby.

Aby nikt więcej się nie denerwował, RYZYKO JEST REALNE!! PROSZĘ INWESTOWAĆ TYLKO WTEDY, GDY MOŻNA PRZETRWAĆ STRATĘ!!

Napisany przez Freeliner
Wtedy zastanawiam się, dlaczego inwestujesz tam, skoro każdy laik może to zrobić :-)

Tylko dlatego, że akurat Bitcoin i Ethereum się rozwijają, nie oznacza to, że będzie tak zawsze. Tak jak widać teraz, tutaj także będą odchylenia w dół. A te odchylenia mogą być bardzo potężne.

Nie chodzi tutaj o zarabianie 20% miesięcznie, ale o to robić to ciągle?!

A myślisz, ile procent muszą zarobić, aby wypłacić 20%?! A dlaczego w ogóle wypłacać, skoro można zatrzymać dla siebie?! O rany, to przeważnie taki jest system, gdy podejrzane firmy obiecują szybki zysk i chcą zebrać pieniądze:-)

Prawdopodobieństwo przemawia przeciwko tobie w przypadku opcji binarnych. Ci, którzy na tym zarabiają, nazywają się brokerami lub Stamford:-)

W każdym razie, powodzenia!!!

Ważne jest, że zainwestowałem również w Altcoiny, gdzie moje zyski już są zadowalające.
Jednak równocześnie interesują mnie firmy, które automatyzują proces inwestowania i generują pasywne dochody.
W marcu kupiłem bitcoiny za 990 €, pomimo że wszyscy odradzali mi tę decyzję.
Dlaczego wypłacać pieniądze, zamiast je zachować? Ponieważ jest to zespołowa inwestycja z udziałem inwestorów. Im więcej kapitału, tym więcej możliwości.
Jak już wspomniałem, masz dostęp do konta handlowego, to z chęcią poślę Ci te informacje. Dzięki temu zobaczysz, jak generowane są środki, wypłacane i co dalej.

Napisany przez Freeliner
Brak zainteresowania

Napisany przez Cici

Nie rozumiem, dlaczego wszyscy tutaj myślą, że 20% miesięcznie jest nie do zniesienia. Nawet jeśli kupuje się Altcoiny (Ethereum, BTC, Dash itp.), jako laik można osiągnąć zysk na poziomie 20% miesięcznie.

Nie, nie można. Przynajmniej nie na stałe. Być może przeciętnie przez rok, co dałoby prawie 900% zwrotu z inwestycji. Z odpowiednim okresem czasu nie jest to nierealistyczne. Po dwóch latach byłoby to już prawie 8000%. Wystarczy przyjrzeć się tym liczbom, by zobaczyć, że nie jest to zrównoważony model biznesowy. Osoby, które wchodzą wcześnie, generują dobre zyski, natomiast ci, którzy wchodzą później, pozostają na swoich stratach. Obietnice stałych zysków poprzez trading są po prostu bardzo nieuczciwe.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata