Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Czy wynająć mieszkanie własnościowe wspierane przez Lakra/L-Bank?

Napisany przez Rob68
Lakier/L-Bank sfinansowany apartament na sprzedaż? Dzień dobry wszystkim, chciałbym zadać pytanie - w 1995 roku zakupiłem apartament sfinansowany przez Lakrę/L-Bank. Teraz z osobistych i zawodowych powodów muszę i chcę wyprowadzić się z mieszkania. Chciałbym wynająć mieszkanie upragnionemu przez mnie najemcy (moim siostrzeńcowi). Pytanie teraz - ponieważ istnieje pewne ograniczenie: sfinansowane mieszkanie może być wynajmowane tylko osobie posiadającej świadectwo uprawniające do zamieszkania. Czy mogę wynająć mimo to z łatwością? Wynajem odpowiadałby czynszowi mieszkaniowemu lub po tylu latach jesteśmy już poza przeznaczeniem? Nie chciałem od razu pytać L-Bank, ponieważ nie chciałem wywołać strzępiących się psów. Dziękuję

Napisany przez NaTwoim13
Kto kontroluje to? Komu muszą to powiedzieć bez pytania i kto o tym się dowiaduje?

Napisany przez Batman_BU
Oho, czy tu może być promowane złamanie prawa/umowy?

Napisany przez NaTwoim13
To właśnie ja, batman_bu!

Gdzie leży Twój problem? Czytam tam pytania z mojej strony!

Napisany przez Batman_BU
Jeden palec przyłożył.

Napisany przez NaTwoim13
Batman_bu
Jestem tutaj również konsumentem i nie rozumiem, dlaczego tego nie dostrzegasz lub co w tym złego, gdy stawiam coś do dyskusji lub zachęcam do namysłu.
Zamiast znowu wskazywać na mnie palcem, może zastanów się nad tym, co powiedziałem w odniesieniu do pytania TE.

Napisany przez Batman_BU
Wyjściowe stwierdzenia nie chcę wywoływać śpiących psów w połączeniu z kto pyta/ kto to sprawdza/ komu trzeba to opowiedzieć pozwalają na pewne przypuszczenia. A moim oświadczeniem tutaj dałem do myślenia.
Gdy pojawiam się gdzieś ze swoim służbowym podpisem, nie jestem po prostu tylko konsumentem. Powinieneś/miałaś to być w stanie zrozumieć. W ten sposób wskazuję palcem na ciebie.
W przypadku takiej wypowiedzi specjalista powinien jasno stwierdzić:
Nie ma znaczenia, czy to gdzieś sprawdzają. Pierwszym punktem kontaktu w sprawach kontraktowych jest specjalista prawa lub bank pobierający opłaty, jeśli chce uniknąć naruszenia umowy.
Ponieważ takie przypadki nie są rzadkie, z pewnością istnieje jasne rozwiązanie. W żadnym wypadku nie powinno się ryzykować i odpowiadać na zadawane pytania prawdopodobnie nikt, więc zrobię to po prostu. To byłoby dość głupie.

Napisany przez Batman_BU
Zespół ekspertów ds. promocji własności

Tel. 0800 150-3030

Tam można zapytać. To jest też raczej anonimowe.

Napisany przez NaTwoim13
Boże, człowieku, jestem tutaj także jako osoba prywatna, i podpisuję się pod tym! Człowieku Batman_bu, co się dzieje? Mam teraz grać mędrca, bo podpisuję się pod swoimi wpisami czy lepiej działać anonimowo bez zbędnych pytań?
Już wiesz, kim jestem, jestem w pełni świadomy tego, co piszę i co robię! Pod względem treści nie można mnie obwiniać o brak konsekwencji, ale znów musi się zaczynać dyskusja, bo Pan Buhmann - podobno - nawołuje do złamania umowy. No więc, zrób to.
Znowu robisz z tego wielką sprawę! Znowu, bo występuję publicznie pod swoim nazwiskiem. Czy nie widzisz, że to całkowicie mi obojętne?? Pogodny, czego może się spodziewać lub czego można się obawiać?
Doradź raczej Autorowi odnośnie jego pytań i wątpliwości, odnieś się konkretne do moich pytań, aby ostrzec Autora przed czymś, dlaczego jednak chcesz znowu uczynić ze mnie czarnego charakteru, pokazać, co ktoś na moim stanowisku (tak czynisz) może i nie może, powinien lub powinien unikać?
Twoje stwierdzenie oraz ostatnie uzasadnienie skupia się na tym, co Buhmann może i nie może robić ze względu na swój podpis. Piszesz to, co myślisz, co powinien zrobić lub powstrzymać się od tego, kiedy on występuje w ten sposób, chcesz opowiadać i pokazywać, co specjalista powinien zrobić.
Jestem specjalistą, Flachmann, noelmaxim i Thomas Buhmann, dobrze? I na pewno nie jestem tchórzliwy ani bojaźliwy. Zadawałem pytania, dobrze?

Napisany przez Batman_BU
Ja, dokładnie to samo napisałbym, gdyby każdy inny pajac zadawał takie pytania. To, że występujesz tutaj ze swoim podpisem jako ekspert albo chcesz tak się przedstawiać, to tylko wisienka na torcie. To daje pytającemu w tym przypadku fałszywe poczucie bezpieczeństwa, co jest niestarannością.

Jeśli nie potrafisz przyjąć krytyki, to jest to Twoja sprawa. Nie rób tego moim problemem.

Przeczytaj, co napisałem. Ostrzeżenie jest jednoznacznie widoczne.

Napisany przez NaTwoim13
Więc jesteś jedną z tych osób - w szczególności znowu ty - którzy zawsze znają TE i zawsze zarzucają im głupotę (czytają mój podpis i już są w pułapce intelektualnie), którzy nie wierzą, że potrafią ocenić i oceniać wypowiedzi, opinie i porady, reflektować i wyodrębniać przydatne rzeczy do znalezienia dla siebie indywidualnie.
Tobie chodziło również o pana Flachmanna Thomasa Buhmanna, który tutaj nie powinien publicznie wyrażać swoich prywatnych opinii za pomocą podpisu. Ale gdy wspominam, że finansowanie jest wykonalne w przypadku pytań dotyczących wykonalności - ponieważ jest ono także wykonalne z punktu widzenia banku, więc moja odpowiedź jest czysto fachowa - nagle mam pisać prywatnie obojętnie i rzeczowo oraz mieszać się w sprawy prywatne, o których jeszcze kompletnie nie wiem, a potępiać przedsięwzięcie, mimo że nie było nawet o to pytane. Aha.
Wiesz co? Będę robić to tak, jak sobie to wyobrażam, z podpisem, ok?
Ach, jakiś inny Kasper?? Ok.

Napisany przez Batman_BU
Możesz robić, co chcesz. Wtedy pojawia się krytyka. Którą oczywiście nigdy nie zaakceptujesz.

Niektórzy - szczególnie ty znów - zawsze znają temat, zawsze zarzucając im głupotę (czytają moje podpisy i nagle, intelektualnie ją oświecają),

Szczególnie TY zarzucasz tutaj. Ja nie zarzucam głupoty. Ale twoje pytania promują lekkomyślność.

nie uznajesz im zdolności do oceniania i wartościowania zdań, opinii i porad, refleksji i znalezienia użytecznych informacji do swojego indywidualnego zastosowania.

było to żądanie podszywające się pod pytanie. Moje zrozumienie.

Chodziło ci także o pana Flachmanna Thomasa Buhmanna, który nie powinien publicznie wyrażać swoich prywatnych opinii za pomocą swojego podpisu.

Jeśli uważasz się za Flachmanna, to twoja sprawa. Możesz również swobodnie wyrażać swoje prywatne opinie. Będę nadal krytykować to w tej postaci. Z następującego powodu:
jeśli miałbym tutaj podpis Adwokat XY, specjalista od prawa kredytowego związane z nieruchomościami i udzielałbym wypowiedzi w kwestiach prawnych, to czy dla zainteresowanego czytelnika byłyby one również tak samo ważne jak wypowiedź jakiegokolwiek anonimowego uczestnika forum? Tylko taka sugestia.

Gdybym więc w kwestiach wykonalności mówił, że finansowanie jest możliwe - ponieważ jest to również możliwe matematycznie przez bank, więc fachowo odpowiadam, czy nagle mam pisać prywatnie, powściągliwie i rzeczowo i ingerować w prywatne relacje, których jeszcze w pełni nie znam, a przedsięwzięcie potępiać, mimo że nikt nawet o to nie zapytał. Rozumiem.

Proszę sprecyzować, gdzie dokładnie skrytykowałem to w tej formie i nie po prostu sugerować. Dziękuję.

Wiesz co? Zrobię to tak, jak uważam, z podpisem, ok?
Wiesz co? Rób, co chcesz. Ale zaakceptuj, że będziesz krytykowany.

Ach tak, jakiś inny pajac?? Ok.
Tak, również wtedy. Nie dotyczy to tylko samozwańczych Flachmannów, ale także pajaców.

Napisany przez NaTwoim13
To dla mnie zbyt skomplikowane odnaleźć, wybrać, zacytować i odnosić się do każdego oświadczenia oddzielnie. Przede wszystkim, przez długi czas panował tu spokój i chcemy, żeby tak pozostało. Praca komisaryczna jest dla mnie zbyt wymagająca. Powiedziałem ci, że nadal będę publicznie wyrażać swoje prywatne opinie pod moim podpisem, a także od dłuższego czasu występuję tutaj, gdyż inaczej musiałbym wycofać się z wielu spraw i działać bardziej zamknięcie (optymalizacja obrotu i zdobywanie klientów). Ja jednak tego nie robię, przyjmuję to i pozostaję autentyczny, nawet z podpisem, taki jaki jestem!

Napisany przez NaTwoim13
@rob68
Jakie kredyty są nadal aktywne w L-Bank i jakie są warunki waluty? Pierwsze finansowanie miało miejsce 22 lata temu, czy skorzystałeś z kolejnej oferty od tego czasu? Czy istnieją inne kredyty?
5.2.3 Zobowiązanie do samodzielnego użytkowania

Mieszkanie jest zobowiązane do samodzielnego użytkowania przez okres 15 lat

• od daty oddania do użytkowania nowego mieszkania,

• od daty zakupu nowego lub istniejącego mieszkania przez nabywcę

do celów samodzielnego użytkowania, jednak nie dłużej niż do końca bonifikaty. Ta klauzula stosuje się analogicznie do działań modyfikacyjnych i rozbudowy mających na celu stworzenie mieszkań do samodzielnego użytku. Okres zobowiązania w przypadku dodatkowego wsparcia finansowego dla kredytu na powiększenie rodziny udzielanego przez L-Bank (pkt. 5.2.4 lit. e) rozpoczyna się od wypłaty pierwszego dodatkowego wsparcia i kończy 15 lat po udzieleniu kredytu na powiększenie rodziny.

W przypadku wsparcia dla dostosowania do wieku senioralnego, mieszkanie jest zobowiązane do samodzielnego użytkowania od decyzji o wsparciu udzielonej przez L-Bank, jednak nie dłużej niż przez pięć lat.

Napisany przez Batman_BU
.............Dwukrotne wysłanie tego samego posta

Napisany przez Batman_BU
Uważam, że jest zbyt skomplikowane odnajdywanie, selekcjonowanie, cytowanie i odpowiadanie na każde oświadczenie.

Po prostu wyrzucać oskarżenia, ale potem nie móc ich udowodnić... mówi wiele.

Przede wszystkim, było długo spokojnie i tak zostanie. Śledztwo jest dla mnie zbyt męczące[ to, co chcesz zachować, pozostawiam tobie. Po prostu nie pisz tyle głupot, to nie trzeba będzie krytykować. Będzie to więc mniej męczące dla wszystkich.

Poinformowałem cię, że nadal będę wyrażał prywatne opinie pod swoim podpisem!

Przypuszczam, że umiesz czytać. Czytając, będziesz wiedział, że na pewno nie zakazuję ci tego. Jednak nadal będę wyrażał swoją opinię na ten temat. Ponieważ celowo ignorujesz przykład z adwokatem, zakładam, że zrozumiałeś i po prostu nie masz gotowych wymówek.

Napisany przez NaTwoim13
Młody, od lat ściśle i z zaufaniem współpracuję z renomowanymi prawnikami z sąsiedniego wątku Widerrufsjoker. Co znowu się dzieje? Co znowu jest nie tak?

Każdy robi to, jak uważa, i coś tam z tym kredytem Lakra lub L-Bank. Po prostu zadaję pytania jako neolmaxim z podpisem, a ty chcesz mnie kontrolować, sugerować przestępstwa czy coś. Przecież piszę z podpisem, wiesz, kim jestem, zrób co chcesz, ale ja wiem, co robię. To nie o mnie chodzi, chodzi o TE!!!

Proponuj (co zresztą zrobiłeś, ja natomiast z 15-letnim okresem obowiązywania), ale daj mi spokój.

Chcesz mi narzucić, jak mam się zachować z podpisem, według twojego zdania. Nie lubię tego, zostaw mnie w spokoju, wyjdź z tego i pomóż TE, a nie mi! Wiem, co robię, uwierz mi!

Napisany przez Batman_BU

Chłopcze, od lat współpracuję blisko i zaufanie z renomowanymi prawnikami z sąsiedniego wątku Widerrufsjoker. Co się znowu dzieje? Co znowu jest nie tak?

Wyraźnie nie zrozumiałeś przykładu.

Każdy robi to po swojemu i wie, jak to działa w przypadku pożyczki Lakra lub banku L-Bank. Po prostu jako noelmaxim wraz z podpisem zadaję pytania, a ty chcesz mnie regulować, sugerować popełnianie przestępstw czy coś podobnego. Przecież piszę z podpisem, wiesz kim jestem, zrób z tym co chcesz, ja wiem co robię. Nie chodzi o mnie, chodzi o pytającego TE!!!!!

Tak, chodzi o pytającego TE. Dlatego takie niedopracowane wypowiedzi/pytania są właśnie - niedopracowane. Spróbuj jeszcze raz zrozumieć mój przykład z prawnikiem, jeśli go nie rozumiesz, chętnie wytłumaczę bardziej szczegółowo.
Dlaczego miałbym pisać z podpisem? Komu to pomaga? Chcesz mi oprócz PW (które teraz są wyłączone) wysłać jeszcze prywatną pocztę?

Więc proponuj (co też zrobiłeś, ja jednak z 15 latami okresu wiążącego), ale pozostaw mnie w spokoju.

Dziwna wypowiedź. Nie krytykowałem konkretnych informacji, które podałeś tutaj w poście #14.

Chcesz mi dyktować, jak mam zachowywać się z podpisem, według twojego zdania. Nie lubię tego, zostaw mnie w spokoju, pozwól mi się wycofać i pomóż pytającemu, a nie mnie! Wiem co robię, uwierz mi!

Nie chcę ci nic dyktować, krytykuję cię. To moje dobrodziejstwo. Czy ci się to podoba, czy nie, jest mi to obojętne. Pomagam pytającemu, ostrzegając przed takimi niedokładnie rozpracowanymi wypowiedziami, które są wypowiadane przez eksperta finansowego.

Napisany przez NaTwoim13
Jeszcze jedno, powtórzę to. Ty również nadużyłeś swojej wiedzy na temat mojego zawodu, próbując pokazać (biznesowo), dlaczego mówię „pasuje” w odniesieniu do TEs, lecz nie zrozumiałeś, że po prostu fachowo odpowiadam na pytanie, czy finansowanie jest możliwe, i nie odważam się - nie znając indywidualnej sytuacji wyjściowej - rozpisywać się na tematy prywatne.
Kiedy fachowiec jasno stwierdza „pasuje matematycznie”, zwłaszcza gdy odpowiadam bezpośrednio na pytanie TEs - czy mam nagle odpowiadać osobiscie i odradzać mu na podstawie kilku pobieżnych danych i liczb, zauważyć, że jego przedsięwzięcie jest lekkomyślne i tylko dlatego odpowiadam w ten sposób, bo wyczuwam biznes? Czy mam więc wpakować się w coś prywatnego, podczas gdy na forum powinienem udzielać fachowej odpowiedzi i nie wyrażać prywatnych opinii.
Nie mam ochoty szukać wszystkiego! Znajdź to sam.

Napisany przez NaTwoim13
PN zablokowany. W ten sposób pokazujesz, że prywatne wątki między nami mają drażnić innych! Nie ma możliwości pozostawienia innych w spokoju z tą bzdurą! Zamiast tego grasz tu komisarza forum, który ma na celowniku czarną owcę! No dobrze, rób to, ja biorę udział.

Tak, właśnie, chcesz mnie skrytykować, wszystko w porządku, rób to, dialogi, które większość tu chce czytać i które pomagają dalej!
Chcesz ostrzegać innych przed mną, bo są zbyt głupi i niedołężni, aby samodzielnie ocenić to, co piszę, bo nie mogą publicznie dyskutować lub uważają moje podpisy za ustalone. Nie, Batmanie, to inne intencje, chodzi o mnie, nie o ZGs! Również biorę w tym udział, prywatna wiadomość nie działa już, bo poinformowałem cię, jak to tu działa (co natychmiast zostało ponownie zrealizowane i potwierdzone), oraz o czym marzę!

O matko, tu chodzi o odpowiedzialność, a moje pytania nie zagrażały! To odróżnia moją działalność od działań prawników! Twoje przykłady po prostu się nie sprawdzają i drażnią mnie.
Propozycja. Prywatne wiadomości nie działają, więc teraz zamknijmy to tutaj, nie obchodzi to innych. Uczestnicy teraz fachowo dostali informację o 15 latach i teraz wiedzą, że mogę puścić sprawy w niepamięć i nie bawić się tu miłym bogiem banków i paragrafów. Znamy już czarną owcę, więc masz rację, odkryliśmy znowu tę czarną owcę i teraz cisza, ok?

Napisany przez Batman_BU

Ty również nadużyłeś wiedzy na temat mojej profesji, próbując pokazać (biznes), dlaczego mówię, że TEs pasują, ale nie zrozumiałeś, że odpowiadam jedynie fachowo na pytanie o możliwość finansowania i nie mam zamiaru - nie znając indywidualnej sytuacji wyjściowej - silić się na gadanie na temat życia prywatnego.

Kiedy? Gdzie? Udowodnij, a nie tylko twierdź.

Nie mam ochoty teraz tego wszystkiego wyszukiwać! Sprawdź sam.

Śmieszne. Twierdzenie nie jest dowodem.
Jeśli nie potrafisz tego udowodnić, to powstrzymaj się od takich twierdzeń w przyszłości.
Nie opublikowałem aż tylu postów tutaj.

Napisany przez Batman_BU
PN zablokowane. Pokazujesz tym, że prywatne wiadomości między nami mają na celu irytować innych!

Nie, pokazuję tym, że nie chcę być przez ciebie nękany poprzez PW. Nie mam z tobą prywatnej waśni, po prostu krytykuję niektóre z twoich wypowiedzi.

To nieuniknione, aby innym zostawić spokój z tą bzdurą! Zamiast tego udajesz tu komisarza forum, który ma wizjer na strzelcze oczy! Rób co chcesz, ja idę w tym samym kierunku.

Nie mam cię na celowniku, krytykuję twoje wypowiedzi. Że to cię irytuje, nie mogę tego zmienić.

Chcesz ostrzec innych przede mną, ponieważ są za głupi i zbyt tępi, żeby samodzielnie ocenić, co piszę, ponieważ nie mogą tego publicznie dyskutować ani traktować mojej sygnatury jako ustalonej.

Nie, nie dlatego, że ludzie są za głupi. Po prostu dlatego, że ktoś nie ma fachowej wiedzy w danej dziedzinie, nie oznacza, że jest głupi. W twoim świecie może tak być. W moim nie. Gdy ktoś, kto twierdzi, że ma fachową wiedzę, odpowiada na pytanie z tej dziedziny, oceniam to jako nieznający się, inaczej niż tę samą informację na forum "Frag-Mutti" od "Mutti123". Wciel się w taką rolę. W jakimkolwiek temacie. Na przykład związany z Hi-Fi.

Nie Batmanie, to inne intencje, chodzi o mnie, nie o pytających! Biorę w tym udział, przez PW to nie działa, bo poinformowałem cię, jak to tutaj działa (co natychmiast zostało zrealizowane i potwierdzone), i czego sobie życzę!

Nie, poinformowałeś mnie zupełnie o innych sprawach. Ponieważ nie mam na to ochoty, pozostawiam ci tylko możliwość publicznych wypowiedzi. Nie mogę ocenić, co tam zostało zrealizowane i w jaki sposób to tutaj funkcjonuje.

Rany, chodzi o odpowiedzialność, i moje pytania nie narażają na nią!! To różni moją działalność od praktyki prawników! Twój przykład po prostu nie pasuje i mnie irytuje.

Oh, ale przykład doskonale pasuje. Nawet prawnik nie musi obawiać się odpowiedzialności, ponieważ na przykład nie jest mandatowany przez takie forum i zazwyczaj są tam również znalezione oświadczenia o ochronie. Chodzi o efekt, jaki może mieć taka sygnatura. Nic więcej i nic mniej.

Propozycja. PW nie działa, więc niech teraz zamkniemy temat tutaj, nie interesuje to innych.

Oh, znów twierdzisz to, co mówią twoje pajace. Chcesz, żeby nie byłeś dalej krytykowany. To jedyny powód, dlaczego chcesz tu mieć spokój. Sam piszesz, że to cię irytuje.

Napisany przez NaTwoim13
Batman, masz rację! Całkowitą rację!
Już znowu dostałem 2 wiadomości od TN, które informują mnie, żebym cię zostawił, ponieważ dokładnie to chcesz i jesteś naprawdę irytujący.
Zarzucasz mi, że nie znoszę krytyki, ale sam nie masz ochoty czytać życzeń na PW ani oglądać konsekwencji dla innych! Zrozumiałem to, masz absolutną rację!
Więc idź dalej, przyznaję ci teraz rację.

Napisany przez Batman_BU
Dwie wiadomości. O rany. Dziwne, że TN nie prosi mnie, ale rzekomo obiecuje tobą się zająć.
Proszę, drogie anonimowe TN: Jeśli któraś z was wyśle mi również wiadomość, natychmiast przestanę. Obiecuję.
Nie mam ochoty na prywatne wiadomości od ciebie. Wszystkich innych mogą pisać, o ile zachowają się lepiej niż ty. Ale na pewno to nie jest tak wysoki poziom.

Napisany przez NaTwoim13
To po prostu takie zabawne, teraz przyznaję ci rację, a mimo to życie toczy się dalej!
Teraz znowu uważasz TN za głupich, bo powinni raczej pisać do ciebie, wow! Być może, z przyjemnością bym to zrobił, być może nawet tak zrobią
Batman, przez te 6 lat zdobyłem fantastycznych klientów, poznając wspaniałych ludzi/rodziny osobiście. Mogłem pomagać, kształtować, wspierać i przede wszystkim zobaczyć i poznać, co kryje się za niektórymi mizernymi początkowymi postami. Człowieczeństwo, kadra, finanse, a także w konsekwencji rzeczywiście poznane rzeczy, patrząc na pierwszy post, pierwsze dane, fakty i liczby. Są tam czasem 2 osoby, które irytują twoje zamówienie, irytowały Ciebie. Ale być może są tam też dwie osoby, które pozwoliły się zwieść, zaimponować podpisem i wszystkim, co mówi ten pustak, traktują odpowiednio.
Jeszcze raz, zgadzam się z tobą we wszystkim i nie mogę się doczekać kolejnych wyników dochodzenia. Brzmi prowokująco, ale to mówię z miłości i szczerości.

Napisany przez Batman_BU

Jest po prostu tak zabawnie, teraz się z tobą zgodziłem, pomimo tego idzie dalej!
Teraz znowu uważasz, że TN są głupie, bo powinny pisać do ciebie, wow! Może, byłoby mi miło, gdyby to zrobiły

Nie, uważam tajemnicze TN za nieistniejące.

Napisany przez NaTwoim13
Oczywiście, w ogóle nie pomyślałem o tym. Batmanie, masz absolutną rację. Nie nazwę nikogo, nie martw się. U mnie panuje dyskrecja (na przykład wysyłanie prywatnych wiadomości lub ujawnianie danych konsumentów) - o ile nie dotyczy to mojej osoby. Ci odezwą się już, jeśli będą chcieli. Myślę, że teraz jest dobrze. Przyznałem Ci rację i zaproponowałem możliwe rozwiązanie pytania TE. Być może zrozumiałeś, że tutaj nie chodzi o zarabianie, ale mimo wszystko poświęcam sobie trud, aby się zaangażować. Na początku stawiałem pytania jako człowiek, a potem zaproponowałem rozwiązanie, które znalazłem dla TE w internecie w niedzielę. Być może masz kolejną propozycję rozwiązania, która bardziej by się przydała TE i dwóm-trzem innym, którzy mnie osobiście znają i bawią się niektórymi żartami tutaj - musisz im to po prostu wybaczyć. Wolą oni teraz oglądać dochodzenia w serialu Tatort. Jak już mówiłem, zgadzam się z Tobą, moje zachowanie było głupie!

Napisany przez Batman_BU
Nadal brak wiadomości. Dziwne, bardzo dziwne.
;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata