- ndz lis 19, 2017 4:35 pm
PN zablokowane. Pokazujesz tym, że prywatne wiadomości między nami mają na celu irytować innych!
Nie, pokazuję tym, że nie chcę być przez ciebie nękany poprzez PW. Nie mam z tobą prywatnej waśni, po prostu krytykuję niektóre z twoich wypowiedzi.
To nieuniknione, aby innym zostawić spokój z tą bzdurą! Zamiast tego udajesz tu komisarza forum, który ma wizjer na strzelcze oczy! Rób co chcesz, ja idę w tym samym kierunku.
Nie mam cię na celowniku, krytykuję twoje wypowiedzi. Że to cię irytuje, nie mogę tego zmienić.
Chcesz ostrzec innych przede mną, ponieważ są za głupi i zbyt tępi, żeby samodzielnie ocenić, co piszę, ponieważ nie mogą tego publicznie dyskutować ani traktować mojej sygnatury jako ustalonej.
Nie, nie dlatego, że ludzie są za głupi. Po prostu dlatego, że ktoś nie ma fachowej wiedzy w danej dziedzinie, nie oznacza, że jest głupi. W twoim świecie może tak być. W moim nie. Gdy ktoś, kto twierdzi, że ma fachową wiedzę, odpowiada na pytanie z tej dziedziny, oceniam to jako nieznający się, inaczej niż tę samą informację na forum "Frag-Mutti" od "Mutti123". Wciel się w taką rolę. W jakimkolwiek temacie. Na przykład związany z Hi-Fi.
Nie Batmanie, to inne intencje, chodzi o mnie, nie o pytających! Biorę w tym udział, przez PW to nie działa, bo poinformowałem cię, jak to tutaj działa (co natychmiast zostało zrealizowane i potwierdzone), i czego sobie życzę!
Nie, poinformowałeś mnie zupełnie o innych sprawach. Ponieważ nie mam na to ochoty, pozostawiam ci tylko możliwość publicznych wypowiedzi. Nie mogę ocenić, co tam zostało zrealizowane i w jaki sposób to tutaj funkcjonuje.
Rany, chodzi o odpowiedzialność, i moje pytania nie narażają na nią!! To różni moją działalność od praktyki prawników! Twój przykład po prostu nie pasuje i mnie irytuje.
Oh, ale przykład doskonale pasuje. Nawet prawnik nie musi obawiać się odpowiedzialności, ponieważ na przykład nie jest mandatowany przez takie forum i zazwyczaj są tam również znalezione oświadczenia o ochronie. Chodzi o efekt, jaki może mieć taka sygnatura. Nic więcej i nic mniej.
Propozycja. PW nie działa, więc niech teraz zamkniemy temat tutaj, nie interesuje to innych.
Oh, znów twierdzisz to, co mówią twoje pajace. Chcesz, żeby nie byłeś dalej krytykowany. To jedyny powód, dlaczego chcesz tu mieć spokój. Sam piszesz, że to cię irytuje.