utopus pisze:
Jeśli zainwestujesz 10€ na 5% dziennie, po 2 latach (730 dniach) będziesz mieć z odsetkami skumulowanymi
-> 29.389.237.672.607.702 €
(Przy 1000€ po 30 dniach już będziesz mieć 4321,94€)
Tak, wiem, że osoba, która mnie zaprosiła, zawsze wypłacała pieniądze, więc nie było to tak spektakularne, ale nie miała już też ryzyka. Ponadto proces ten nie odbywa się tak szybko, ponieważ bot najprawdopodobniej nie działa codziennie zgodnie z zalecanymi ustawieniami (istnieją dni, w których statystycznie rynek jest bardzo słaby, a dni, w których podejmowane są decyzje wpływające na rynek Forex, nie są handlowane). Więc nawet w symulacjach nie dzieje się to tak szybko
Usłyszałem, że w pierwszym miesiącu można pracować tylko z pieniędzmi wirtualnymi (ale z prawdziwym oprogramowaniem, czyli rzeczywistymi wynikami). Będę informować
PS: Bezpłatny miesiąc jest dostępny tylko dla osób, które zarejestrują się za pośrednictwem zaproszenia już w fazie pre-launch. Można to zrobić tylko za pośrednictwem zaproszenia. Nie wiem, czy mogę tutaj coś takiego opublikować... Jeśli jesteś zainteresowany, daj znać, ale wydaje mi się, że można to zrobić tylko do soboty, ponieważ start już się zbliża (oprogramowanie jest obecnie sprawdzane pod kątem bezpieczeństwa). Link dostępny na życzenie, wydaje się, że nie jest to mile widziane tutaj.