Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Doświadczenia z botami do handlu

Napisany przez DerNutzer
Cześć, czy ktoś tutaj używa robota do handlu na rynku Forex? Zostałem o tym poinformowany przez znajomego, któremu udowodniono wielokrotne zyski (średnio) - A TO W CIĄGU DNIA. Cała sprawa wydaje mi się bardzo podejrzana, choć widziałem jego raporty. Teraz dostałem od niego zaproszenie do kolejnego programu, który mogę przetestować za darmo przez pierwszy miesiąc... Ale mimo wszystko wydaje mi się to podejrzane. Czy to naprawdę możliwe, że można osiągnąć około 5% zysku dziennie? (przez prawie 2 lata)

Napisany przez 2titan1981
Jeśli zarabiasz 5% w ciągu dnia, ktoś traci 5%. A kto powiedział, że codziennie zarobi się 5% lub nawet straci 90%.

Napisany przez 2utopus
Jeśli zainwestujesz 10€ na 5% dziennie, po 2 latach (730 dniach) będziesz miał z zyskiem skumulowanym -> 29.389.237.672.607.702 € (Przy 1000€ po 30 dniach będziesz miał już 4321,94€)

Napisany przez DerNutzer
utopus pisze: Jeśli zainwestujesz 10€ na 5% dziennie, po 2 latach (730 dniach) będziesz mieć z odsetkami skumulowanymi -> 29.389.237.672.607.702 € (Przy 1000€ po 30 dniach już będziesz mieć 4321,94€)
Tak, wiem, że osoba, która mnie zaprosiła, zawsze wypłacała pieniądze, więc nie było to tak spektakularne, ale nie miała już też ryzyka. Ponadto proces ten nie odbywa się tak szybko, ponieważ bot najprawdopodobniej nie działa codziennie zgodnie z zalecanymi ustawieniami (istnieją dni, w których statystycznie rynek jest bardzo słaby, a dni, w których podejmowane są decyzje wpływające na rynek Forex, nie są handlowane). Więc nawet w symulacjach nie dzieje się to tak szybko Usłyszałem, że w pierwszym miesiącu można pracować tylko z pieniędzmi wirtualnymi (ale z prawdziwym oprogramowaniem, czyli rzeczywistymi wynikami). Będę informować PS: Bezpłatny miesiąc jest dostępny tylko dla osób, które zarejestrują się za pośrednictwem zaproszenia już w fazie pre-launch. Można to zrobić tylko za pośrednictwem zaproszenia. Nie wiem, czy mogę tutaj coś takiego opublikować... Jeśli jesteś zainteresowany, daj znać, ale wydaje mi się, że można to zrobić tylko do soboty, ponieważ start już się zbliża (oprogramowanie jest obecnie sprawdzane pod kątem bezpieczeństwa). Link dostępny na życzenie, wydaje się, że nie jest to mile widziane tutaj.

Napisany przez 2utopus
Zazwyczaj na początku takie rzeczy idą dobrze - a gdy już zostanie wyłożona wystarczająca ilość prawdziwych pieniędzy, nagle przestaje działać. Jeśli ktoś stworzył coś takiego z gwarancją sukcesu, stałby się milionerem błyskawicznie i nie musiałby już pracować... albo nie musiałby angażować innych...

Napisany przez DerNutzer
utopus pisze: Zazwyczaj w takich przypadkach na początku wszystko idzie dobrze - a potem, gdy do tego dojdzie wystarczająca ilość prawdziwych pieniędzy, nagle się nie udaje. Jeśli ktoś zbudował coś z taką gwarancją sukcesu, stałby się natychmiast miliarderem i nie musiałby już pracować ... albo nie musiałby brać udziału innych ...
Oczywiście nie ma żadnych gwarancji, i na pewno zabezpieczę swoje zyski. Ale jeśli uda się wyjść z ryzyka, i to w ciągu kilku tygodni... To byłby już jakiś cud xD

I gdy tracisz wszystko w tym schemacie piramidalnym, to jest koszmar. I jest bardziej prawdopodobne, że przegrasz, w przeciwnym razie inni będą mogli odnosić zyski, jeśli inni nie będą wkładać swoich pieniędzy

Napisany przez DerNutzer
titan1981 pisze: I kiedy tracisz wszystko w tym schemacie piramidy, to jest koszmar. Bardziej prawdopodobne jest, że przegrasz, bo inni mogą zdobywać zyski, jeśli inni nie wkładają swoich pieniędzy
Jestem krytyczny wobec botów transakcyjnych, ale czy to naprawdę jest schemat piramidy? Rynek Forex jest ogromny, więc na pewno sobie z nim poradzę, prawda? ^^

To po prostu reklama systemu, który działa tylko wtedy, gdy ludzie ciągle wkładają swoje pieniądze na dół, aby ci na górze mogli je zabrać.

Napisany przez DerNutzer
titan1981 pisze: Że to tylko reklama systemu, który działa tylko do momentu, gdy ludzie stale wkładają swoje pieniądze na dół, aby ci na górze mogli je zgarnąć.
Nie jestem pewien, czy mogę za tobą nadążyć... Wszystko toczy się na rynku Forex, gdzie są wielkie banki, które handlują tam miliardowymi sumami. Kto dla ciebie teraz jest tam na górze? Czy myślisz, że ten bot jest napisany tak, że zawsze handluje przeciwko botowi prowadzonemu przez dewelopera? Przecież nie jesteśmy w zamkniętym systemie, gdzie działają tylko różne wersje tego bota

Napisany przez 2utopus
Jak możesz zweryfikować, czy BOT rzeczywiście dokonuje transakcji w pełnym zakresie we wskazanych później godzinach/kursach? W przypadku schematów piramidowych często reklamuje się zyski kapitałowe - często są one wypłacane na początku, aby przyciągnąć kolejnych inwestorów - a w końcu pieniądze są wycofane, a osoby odpowiedzialne uciekają na Karaiby. (Reklama członków: Zobacz jak świetnie mi się udało: Już znowu odzyskałem swoje pieniądze... Udział w wpłatach poleconych ...)

Napisany przez DerNutzer
utopus pisze: Jak możesz sprawdzić, czy BOT naprawdę handluje w pełnym zakresie w określonych godzinach/kursach, które mogą być podane później? W przypadku systemów piramidowych często reklamuje się zyski kapitałowe - te są często wypłacane na początku, aby przyciągnąć kolejnych inwestorów - a następnie pieniądze są wyprowadzane, a osoba ucieka na Karaiby. (Reklama członków: Zobacz, jak dobrze mi poszło: już zwróciłem swoje pieniądze ... Udział w wpłatach poleconych osób ... )
Ach, nie. Tak, jak ja to rozumiem, zakładam własne konto u brokera Forex i otrzymuję oprogramowanie, które mogę uruchomić albo w domu (na Raspberry Pi lub podobnym urządzeniu), albo lepiej na serwerze wynajętym za kilka euro miesięcznie, z dodatkowym redundantnym połączeniem internetowym i zasilaniem awaryjnym. Nikt nie może nic zabrać, ponieważ pieniądze pozostają na moim koncie u brokera. Oczywiście, nie ufałbym też dostawcom, którym przekazywałbym pieniądze, żeby działali za mnie xD

Napisany przez Cici
To można policzyć w dwie minuty, że taki bot nie może działać długoterminowo. Być może przez kilka dni/tygodni przy małych kwotach nawet spełnia obiecane zwroty. Jednak gdy chodzi o większe sumy, to czysto matematycznie (patrz przykład utopus powyżej) nie może to działać. Nawet rynek Forex nie generuje tylu zysków, które mogłyby utrzymać takie boty długoterminowo/przy większych sumach. A jeśli ktoś sądzi, że stworzył tak genialnego bota, który unika praw matematyki i sprawia, że staje się nieskończenie bogaty, to udostępni go innym za darmo. Oczywiście, tak, a na niebie jest wesołe miasteczko! Wygląda na to, że to znów jeden z tych (tym razem mniej oczywistych) prób reklamy...

Napisany przez DerNutzer
Cici pisze: To można sobie w dwie minuty policzyć, że taki bot nie może działać długoterminowo. Być może przez kilka dni/tygodni przy małych kwotach nawet generuje obiecane zyski. Ale gdy chodzi o większe sumy, to czysto matematycznie (patrz przykład utopus powyżej) to w ogóle nie może działać. Nawet rynek Forex nie generuje aż tylu zysków, żeby takie boty mogły działać długoterminowo/na większych sumach. A jeśli ktoś twierdzi, że stworzył tak super bota, który obejmuje prawa matematyki i sprawia, że stajesz się niezmiernie bogaty, to na pewno udostępni go innym za darmo. Oczywiście, jak na zwykłym jarmarku! Wydaje mi się, że to znowu jeden z tych (tym razem mniej oczywistych) prób reklamowych ...
Cześć, na początku także ja nie wierzę w te ekstremalne zyski, dlatego pytam o inne doświadczenia Poza tym, bot nie jest darmowy. Darmowy jest tylko przez pierwszy miesiąc, i to tylko jeśli się zostanie zaproszonym. I to także tylko na krótki czas. Ale nawet jeśli to tylko 5-10% miesięcznie, to można szybko wyjść z ryzyka, ignorując efekt składany i po prostu wyciągając 50% po podwojeniu.. Na pewno nie zainwestuję wszystkich moich pieniędzy w coś takiego, ale jako dodatek uważam to na razie za równie dobry sposób inwestowania pieniędzy jak każdy inny. A jeśli programista wiedziałby, że to nie działa... Dlaczego miałby w takie coś inwestować czas i pieniądze? To klient, który w ciągu pierwszych dwóch miesięcy zarobi mniej niż kosztuje go bot, nie będzie opłacalnym klientem, to chyba oczywiste. To nie byłoby opłacalne ...

Napisany przez Cici
DerNutzer pisze: I gdyby programista wiedział, że coś takiego nie działa... Dlaczego miałby więc poświęcać czas i pieniądze na rozwój?
Moje przypuszczenie: Ponieważ programista dokładnie wie, że zawsze znajdzie się wystarczająco dużo głupich, którzy będą mu rzucać pieniędzmi, bez względu na to, jak nierealistyczne są obiecane zwroty.

Napisany przez DerNutzer
Cici pisze: Moje przypuszczenie: Ponieważ deweloper dokładnie wie, że zawsze znajdą się na tyle głupcy, którzy będą wyrzucać za nim pieniądze, bez względu na to, jak nierealistyczne są obiecane zwroty.
Po pierwsze, on tego nie obiecuje. Sam widziałem wyciągi z rachunku inwestycyjnego mojego znajomego, który przez ponad 2 lata osiągnął kilka procent dziennie. Ale oczywiście uwzględnione zostały tylko dni handlowe, dni niehandlowe nie zostały uwzględnione, tego powinienem był wspomnieć. I szczerze mówiąc... NIKT nie jest na tyle głupi, aby pozostać po okresie testowym, jeśli ponosi straty (lub po opłatach na bota wypada gorzej niż z ETF-em MSCI World). Nie potrafię sobie tego wyobrazić. Taki model biznesowy nie mógłby działać

Napisany przez DerNutzer
Nikt tutaj nigdy tego naprawdę nie wypróbował, oczywiście opiszę swoje doświadczenia... I szczerze mówiąc... co mi szkodzi. Miesiąc za darmo to miesiąc za darmo. Czy zostanę potem przy tym czy też lepiej zainwestować pieniądze wydane na bota w plan oszczędzania w fundusz ETF, zobaczymy.

DLACZEGO WARTO WYPRÓBOWAĆ COŚ, W CZYM NIE MA SIĘ PEWNOŚCI? CZEMU WARTO INWESTOWAĆ W COŚ, CO STWORZYŁ NIEZNANY PROGRAMISTA? CZEMU PROGRAMISTA POWINIEN UDOSTĘPNIĆ TAKIE WSPANIAŁE NARZĘDZIE INNYM, SKORO MOŻE SAM STAJĄ SIĘC BARDZO BOGATY? JAK JUŻ PISAŁEM, JEŚLI KTOŚ STAJE SIĘ BOGATSZY, WSZYSCY INNI STAJĄ SIĘ BIEDNIEJSI, A WIĘC I TY!.... JEŚLI KTOŚ, KTO PROGRAMUJE COŚ TAK WSPANIAŁEGO, JUŻ ZDOBYŁ DUŻY ZYSK, CZEMU MIAŁBY DAWAĆ COŚ ZE SWEJ WYGRANEJ? PRZECIEŻ JUŻ REDUKUJE SWÓJ ZYSK Z KAŻDYM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM? Zatem, dlaczego miałby to zrobić? Nie ma powodu. Oczywiście dochodzi się do kilku wniosków: Punkt 1 - system nie działa --> prawdopodobny przypadek Punkt 2 - programista nie jest zbyt inteligentny, wtedy zacząłbym znowu wątpić w jakość produktu i na pewno nie chciałbym go nawet przetestować ani mieć nic wspólnego z programem --> raczej mało prawdopodobne Punkt 3 - program nie działa i nie ma działać. Ma za zadanie znalezienie jak największej liczby głupich ludzi za pomocą reklamy, którzy następnie powinni wpłacać opłatę i prawdopodobnie także wysokie koszty do schematu piramidy, dzięki czemu ci, którzy na tym zarabiają, mogą ściągnąć zysk, jak opisałem powyżej. --> bardzo prawdopodobne Punkt 4 - jeśli jednak program działa, w ciągu najbliższych miesięcy z pewnością co najmniej 2 osoby na Ziemi staną się na tyle bogate, że z pewnością będą obecne we wszystkich mediach jako najbogatsi ludzie na Ziemi ---> najbardziej mało prawdopodobne....

Napisany przez DerNutzer
titan1981 pisze: Dlaczego powinieneś próbować czegoś, w co nie jesteś przekonany? Dlaczego inwestować w coś, co zaprogramowała osoba nieznana? Dlaczego programista miałby udostępnić takie świetne narzędzie innym, jeśli może sam stać się nieskończenie bogaty? Jak już zostało napisane, jeśli ktoś się wzbogaci, wszyscy inni staną się biedniejsi, więc również ty!.... Jeśli ktoś, kto stworzył coś tak wspaniałego, już zarobił tak dużo zysku, dlaczego musiałby coś od siebie oddać? Przecież każdym nowym użytkownikiem już zmniejsza swoje zyski? Dlatego dlaczego miałby to zrobić? Nie ma na to odpowiedzi. Po prostu dochodzimy do kilku wniosków: Punktem 1 jest to, że system nie działa --> prawdopodobny przypadek Punktem 2 jest to, że programista nie jest zbyt bystry, wtedy znowu zacząłbym wątpić w jakość produktu i w ogóle nie chciałbym go testować ani mieć z nim nic wspólnego. --> raczej mało prawdopodobne Punktem 3 jest to, że program po prostu nie działa, nie powinien działać. Ma być znalezionych jak najwięcej głupich ludzi poprzez reklamy, którzy następnie mieliby płacić opłatę i prawdopodobnie wysokie koszty, aby wpłacać pieniądze do systemu piramidy, dzięki czemu ci, którzy na tym zarabiają, mogą zbierać zyski, jak opisano powyżej. --> bardzo prawdopodobne. Punkt 4, jeśli program działał, w ciągu najbliższych miesięcy na pewno kilka osób na Ziemi stanie się o wiele bogatszych, że na pewno będą obecni we wszystkich mediach jako najbogatsi ludzie na ziemi ---> najmniej prawdopodobne....
Powiedziano to, więc zgłoszę. Faza PreLaunch została przedłużona do niedzieli, ktoś, kto zarejestruje się do tego czasu, może wejść bez ryzyka, a z tego co zrozumiałem, od tego momentu będzie dostępne również oprogramowanie i co najmniej dokumentacja w języku angielskim.

Media, w tym prasa, wiadomości telewizyjne. Wszystko inne to znowu tylko reklama i sygnał, że coś nie działa

Napisany przez DerNutzer
titan1981 pisze: Media, w tym prasa, wiadomości telewizyjne. Wszystko inne byłoby znowu tylko reklamą i oznaką tego, że coś nie działa
Co masz na myśli?

Napisany przez Freeliner
Cześć.... większość botów w tej dziedzinie opiera się na ekspotencjalnych systemach siatkowych (podobnych do systemu Martingalea). Jak długo są one monitorowane i również podlegają aktywnemu ingerowaniu ręcznemu (w tym zabezpieczenia takie jak ochrona przed duuuszą stratą itp.), mogą dosyć dobrze działać, niemniej jednak zazwyczaj w końcu dochodzi do krachu........ponieważ reakcja była zbyt późna. Ważne przy takich rzeczach......kapitał ryzyka!!!!!.... Wypłacaj zyski regularnie, aby kapitał stał się wolny od ryzyka! I tutaj również magiczne słowo brzmi Dywersyfikacja.....prowadź kilka takich systemów/Traderów. I zamiast 20-40% miesięcznie, wystarczy mi 5-10%....ale z maksymalną stratą wynoszącą 5%....

Napisany przez DerNutzer
"
Moin....die meisten Bots in dieser Richtung bauen auf expotentielle Grid Systeme auf (ähnlich Martingale).

So lange die überwacht sind und auch aktiv händisch eingegriffen wird (inkl. Notstops wie zB. DD Schutz usw.) können die schon recht gut funktionieren,
trotzdem kommt meist irgendwann der Knall........weil zu spät reagiert wurde.

Wichtig bei solchen Dingern......Risikokapital!!!!!....Gewinne regelmäßig rausziehen, damit Kapital risikofrei wird!

Und auch hier lautet das Zauberwort Diversifikation.....hab mehrere solcher Systeme/Trader laufen.

Und statt 20-40% im Monat, reichen mir 5-10%....dafür aber mit einem Drawdawn von max. 5%....

Hi,

da sind wir uns ja eining. Details zu diesem System kommen ja erst nach und nach ( Pre Launch ist halt nunmal Pre Launch ). Welche Schutzmaßnahmen es genau gibt, kann ich noch nicht sagen , ich weiß aber, dass 3 Währungspaare getradet werden, die üblicherweise mehr gegenläufig laufen, um das Risiko zu minimieren. Außerdem Diversifiziert das ja schon alleine etwas, da man keine 3 Bots bezahlen muss.
Trotz allem: Natürlich ist es Risikokapital. Wie schon erwähnt, kann ich nicht genau sagen, wie hoch die tatsächliche Rendite bei meinem Bekannten war, da er ständig Geld abgezogen hat, so dass er auch nach Bot kosten schon nach ein paar Monaten nicht mehr ins Minus rutschen konnte. AUch wenn das diese tollen Berechnungen ( du wärst nach 10 Jahren der reichste Mensch der Welt mit 10k € Startkapital ) natürlich kaputtmacht.

Heute nacht gab es nochmal die Info, dass es wohl morgen losgeht. Wer den gratis Probemonat nutzen will ( geht auch im Demomodus mit den echten Zahlen der Forex, aber ohne echtes Geld ), müsste sich noch heute einladen lassen."

Nikt tutaj jednak nie będzie wyplatał, aby dać pieniądze tym, którzy płatają.

Czekamy na wyniki w wiadomościach.

Napisany przez DerNutzer
titan1981 pisze: Ale tutaj nikt nie zgodzi się płacić za zdobąd. Czekamy na wyniki w wiadomościach
no i to wcale nie jest złe, po prostu nie mogę tego zrozumieć. Moje wyniki i tak będą później kwestionowane, zwłaszcza jeśli są naprawdę dobre. Jeśli teraz poświęcisz dziesięć minut na samodzielne skonfigurowanie konta i uruchomienie go w trybie demo, będziesz miał potem wynik, który traktujesz poważnie. Nie ma tu ryzyka, nie trzeba nawet rezygnować. W trybie demo nie trzeba nawet podawać danych konta.

Dlaczego miałbyś próbować tego, co nie działa? Czy skaczecie również z samolotu bez spadochronu? Co cię przekonuje? Przecież nawet nie skorzystałeś z tego, że robisz reklamę czegoś, co nie działa.... Jeśli chcesz robić reklamę, udowodnij, że to działa, najlepiej poprzez wiadomości w prasie lub na przykład w wiadomościach o godzinie 20. Że ci dwaj super wspaniali programiści zarabiają miliony. Nie słyszałem nic o tym, ani nie zobaczyłem naukowej publikacji na ten temat. Ani w mediach, ani nigdzie indziej nie słyszałem o tym wspaniałym programie. Słyszałeś już wielokrotnie, że jeśli ktoś odnosi zyski, ktoś inny musi ponieść straty. Więc albo to działa i się o tym dowiemy z wiadomości, albo nie działa i nie usłyszymy nic. Bo wygrywałby tylko programista, który wykorzystuje naiwnych użytkowników, bardzo prawdopodobnie i oczywiście.

Napisany przez DerNutzer
titan1981 pisze: Dlaczego miałbyś próbować czegoś, co nie działa? Czy skaczesz również z samolotu bez spadochronu? Co cię przekonuje? Przecież nawet tego nie użyłeś, więc dlaczego robisz reklamę czegoś, co nie działa... Chcesz robić reklamę, więc udowodnij, że to działa, najłatwiej to zrobić za pomocą informacji w mediach drukowanych, na przykład w serwisach informacyjnych o godzinie 20. Kiedyś słyszałeś, że ktoś robi zyski kosztem innych strat. Albo to działa i słyszymy o tym w wiadomościach, albo nie działa i nic nie słyszymy. Bo programista jedynie wygrywa, obierać z użytkowników. Bardzo prawdopodobne i oczywiste
Ok, tak naprawdę nie ma sensu tego ciągnąć ... Proszę, nie czuj się już zwrócony uwagę, jeśli nawet całkowicie niezobowiązujące testowanie jest dla ciebie niemoralne ... Poproś jedynie o jedno: jeśli postanowię tu zamieścić wyniki ... trzymaj się z dala. Nikt nie chce od ciebie słyszeć, że to wszystko zmyślone w Photoshopie ... Naprawdę dałem każdemu możliwość, żeby bezpłatnie zerknąć na to (oczywiście nic nie dostaję za zaproszenie osób, które po miesiącu próbnym nie przedłużą subskrypcji, i kto by to zrobił, będąc już na minusie po pierwszym miesiącu, bo całe to nie działa)

Więc proszę, zdecydowanie odradzam. Reklamowanie czegoś, co oczywiście służy jedynie szybkiemu zarobkowi innych osób. Byłem tak miły, że podałem Wam, jak możecie udowodnić, że to działa.... A wy chcecie sprzedawać, więc przedstawcie, jak już wielokrotnie wymieniono, odpowiednie dowody. Jeśli działa, czego nie robi, o czym już wspomniano powyżej. Reklama jest automatyczna i działa bez problemu... Jeśli nie istniałoby coś takiego, kto chce osiągnąć zysk, musi zadbać o to, żeby inni ponieśli straty.

Napisany przez 2utopus
DerNutzer pisze: ( oczywiście nie dostaję NIC za zaproszone osoby, które po okresie próbnym nie przedłużą subskrypcji)
Więc otrzymujesz COŚ za osoby, które po okresie próbnym (w którym nie można stracić/zyskać pieniędzy) decydują się na płatne przedłużenie subskrypcji. Bota można zaprogramować w taki sposób, aby po fakcie wyglądało to dobrze i praktycznie zawsze był na plusie - a później, gdy w grze jest już wystarczająco dużo prawdziwych pieniędzy, można to zmienić, aby akceptował przesadnie drogie oferty od zleceniodawcy ...

Napisany przez DerNutzer
Tak więc po tygodniu naturalnie nie można wywnioskować niczego, dlatego trochę się wstrzymałem. Do tej pory grałem tylko na koncie demo i jestem bardzo zadowolony. Od przyszłego tygodnia będę grał już na koncie rzeczywistych pieniędzy. Zostaliśmy wyraźnie poinformowani, że dzielenie się wynikami w publiczności jest w Niemczech prawdopodobnie problematyczne (handel na rynku Forex z dźwignią większą niż 1:200 w ogóle nie jest tak łatwo dostępny w Niemczech), dlatego proszę zgłaszać się tutaj albo przez PN, jeśli ktoś chce poznać pierwsze wyniki.

Napisany przez Freeliner
Przepraszam, ale o co chodzi? Dzielenie się wynikami ma być problematyczne? Tak nie jest!.....to jest po prostu marketing, aby mieć bezpośredni kontakt z ludźmi Możesz po prostu normalnie napisać....Week 1, zarobił 3,17%, a w tygodniu 2 zarobił 4,1%! Dźwignia większa niż 1:30 jest tylko dla traderów prywatnych, jako profesjonalny możesz sięgać nawet po 200 i nawet do 400. W przeciwnym razie każdy prywatny (jeśli korzysta z brokerów spoza UE) może handlować dźwigniami 500:1.....Przykładem jest Australia....ale nawet tam, już niedługo, to po prostu Kajmany....lub Belize (częściowo dźwignie 2000:1)

Przede wszystkim nie słyszy się o osobach, które osiągnęły takie zyski w informacjach. Reklamowany jest system, który nie działa, a właściwie działa tylko dla tych, którzy go promują, ponieważ zabierają pieniądze innym.

Napisany przez DerNutzer
Przepraszam, ale nie możemy jasno udostępniać wyników publicznie. Nie jestem w stanie powiedzieć dlaczego, ale zasady są jasne. Nawet wyniki udostępnione prywatnie muszą być opatrzone zrzeczeniem się odpowiedzialności. Nie znam się na prawie, ale trzymam się tych wytycznych.

To dość proste, ponieważ można by to łatwo zweryfikować i nikt, kto chce na tym zarabiać, tego nie chce. A wam otwarty jest łańcuch dowodowy. Wystarczy, że zadbasz o to, abyście pojawili się w wiadomościach z oświadczeniem prezentera informacyjnego, że programista stworzył bota, który zapewnia nieograniczone bogactwo. Głupio jednak, gdybyś musiał zyskać wielką sumę, inni musieliby dokładnie tę samą sumę stracić....

Napisany przez DerNutzer
titan1981 pisze: Jest dość proste, ponieważ wtedy można sprawdzić, że to nie działa, i tego nie chce nikt, kto chce na tym zarabiać. A wam została otwarta linia dowodowa. Musicie tylko zadbać o to, żebyście znaleźli się w wiadomościach z oświadczeniem prezentera, że programista stworzył bota zapewniającego niezliczoną fortunę. Tylko że głupio, gdyby dla osiągnięcia ogromnego zysku inni musieli dokładnie taki sam zysk stracić....
To nie ma sensu. Dlaczego ktoś miałby opublikować oprogramowanie, jeśli wie, że nie działa? ^^ Poza tym mogę udostępnić wyniki, jeśli ich potrzebujesz, mogę ci je przekazać. Co tydzień. Jednakże w formie prywatnej wiadomości, i z klauzulą wyłączenia odpowiedzialności. Takie są nasze reguły

To ma bardzo dużo sensu, ponieważ wtedy jacyś ludzie wrzucający swoje pieniądze są przekonani, a wynalazca chwyta pieniądze od głupich. Jak powiedziano powyżej, jeśli coś tak dobrze działa, to pojawia się w wiadomościach. Jeśli nie działa, o tym ciągle mówią, ale nie w wiadomościach, tylko w tajemniczych wiadomościach prywatnych lub gdzieś indziej, bo nagle trzeba się trzymać zasad. Trzymajcie się po prostu normalnych zasad, idziecie o zakład, że to działa. Więc udowodnijcie to za pomocą naukowej pracy, albo zarabiajcie tyle, żebyście pojawili się w wiadomościach.

Napisany przez DerNutzer
To ma dużo sensu, bo w ten sposób jacyś ludzie wciągają „przekonanych” inwestorów, a „wynalazca” zostaje z pieniędzmi od głupich. Jak już wspomniano powyżej, jeśli to działa tak dobrze, to trafia do wiadomości. Jeśli nie działa, to o tym ciągle mówią, ale nie w wiadomościach, tylko w jakichś tajemniczych wiadomościach prywatnych, bo nagle trzeba przestrzegać zasad. Trzymajcie się po prostu normalnych zasad, twierdzicie, że to działa. Więc udowodnijcie to za pomocą naukowego opracowania albo zarabiajcie tyle, żebyście trafiali do wiadomości Nawet nie mamy modelu abonamentowego... Płatność miesięczna, BEZ automatycznego obciążania. Jeśli ktoś nie dokonuje przelewu po otrzymaniu polecenia na następny miesiąc, automatycznie wypada. Kto miałby się tu nabrać na tyle, żeby opłacało się to przedsięwzięcie? Jeśli oprogramowanie nie działa, klienci odejdą po jednym miesiącu...

Napisany przez DerNutzer
Ale mam jeszcze inne pytanie, które być może ktoś pode podejmie próbę odpowiedzi, a nie jest całkowicie zgorzkniały i widzi wszystko w czarnych barwach Jak widzisz wpływ takiego oprogramowania na siebie nawzajem? Czy gdy takie systemy rosną, czy nie niszczą sobie nawzajem ceny? Czy istnieje jakieś materiały do przeczytania na ten temat? Google nic nie znalazło, albo szukam czegoś nie takiego

Czyli w końcu przyznajesz, że robisz reklamę dla waszego produktu. Zupełnie inaczej niż twoje początkowe twierdzenia. Co więc jest prawdą? Najpierw nie robić reklamy, potem jednak tak? Najpierw powinno działać, potem jednak nie? Nie wspominasz nic o logice, że jeśli ktoś odnosi zysk, to inni muszą ponieść straty. Co by się stało, gdyby wszyscy zaczęli używać tego bota? Co by się wówczas stało?

Napisany przez DerNutzer
titan1981 pisze: Czy teraz w końcu przyznajesz się do robienia reklamy dla waszego „produktu”? Całkowicie inaczej niż twoje początkowe oświadczenia. Co teraz jest prawdą? Najpierw brak reklamy, potem jednak tak? Najpierw powinno to działać, a teraz jednak nie? Nie wypowiadasz się na temat logicznej konsekwencji, że gdy ktoś osiąga zysk, inni muszą ponieść straty. Co by się stało, gdyby wszyscy używali tego bota? Co by się wtedy wydarzyło?
Co? Po prostu cię nie rozumiem, jaki masz właściwie problem? Twierdzisz, że to musi być oszustwo, a ja mówię, że nie rozumiem, jak tu można być oszukanym. Z tego wynika, że produkt jednak nie działa? Co jest nie tak u ciebie? Jeśli nie masz pojęcia lub nie interesują cię doświadczenia związane z tym tematem, znajdź sobie inny xD

DLaczego miałbym to zrobić? Przecież nawet nie potrafisz udowodnić, że to działa, i będę ci to powtarzał tak długo, dopóki będziesz chciał reklamować produkt, który nie działa. To dość proste. Po prostu głupio, że nie możesz nic udowodnić, ponieważ to nie działa.

Napisany przez DerNutzer
No dobrze, nie musisz odpowiadać, przynajmniej nie mnie. Tego nieproduktywnego narzekania i płaczu już nie zniosę.

Och, teraz obraziłeś się^^ No cóż, jest irytujące, kiedy nie możesz iść do przodu, bo nie masz nic w ręku

Napisany przez Cici
DerNutzer pisze: Płatność miesięczna, BEZ automatycznego obciążenia. Kto nie zapłaci za następny miesiąc po upomnieniu, zostanie automatycznie wykluczony. [...] Mówisz, że to musi być jakaś oszustwo, a ja mówię, że nie rozumiem, jak miałoby tu dojść do oszustwa.
Trzeba regularnie wpłacać pieniądze, aby brać udział w grze w trzy kubki. Mmmmm, jak to możliwe, że ktoś próbuje tu oszukać ...? Model inwestycyjny, w którym jednak nie wolno publicznie ogłaszać, jaki jest zwrot z inwestycji. Takiej bzdury to ja jeszcze nigdy nie słyszałem. W przypadku dobrze wypromowanego oprogramowania nie miałbym nic przeciwko, nawet jeśli sam bym go nie kupił. Albo publicznie ujawnia się wszystkie istotne dane, aby promować produkt. Ta tajemniczość jasno wskazuje, że w tej sprawie musi być coś nie tak.

Napisany przez DerNutzer
Hej,

przyznam, że trochę straciłem tę stronę z oczu

Jeśli ktoś chciałby zobaczyć dotychczasowy przebieg, proszę po prostu wysłać wiadomość prywatną.

Nadal nikt nie chce patrzeć na ukryte rzeczy. Wygląda na to, że nie idzie dobrze, skoro nie możesz znaleźć nic w gazetach na ten temat.

Napisany przez Jack88
Osobiście mogę polecić korzystanie z botów transakcyjnych tylko w przypadku kryptowalut, zwłaszcza dla początkujących. Jest znacznie łatwiej osiągać zyski, ponieważ rynek jest bardziej zmienny. Dobre przykłady botów można znaleźć na stronie: https://crypto-invest.io/top-3-trading-bots/. Osobiście używam głównie Cryptohoppera. Oczywiście, korzystanie z marż nie jest błędem, wręcz przeciwnie. Jednak z Cryptohopperem jesteś bardziej elastyczny, koszty są miesięczne. Jest to szczególnie istotne dla początkujących. W razie potrzeby można zrezygnować po jednym miesiącu. Obydwa oferują również darmową wersję próbną. Osobiście handluję wyłącznie kryptowalutami za pomocą botów transakcyjnych. Teraz jest to naprawdę proste... Gdy myślę o początkach, o Boże... Teraz wystarczy wybrać strategię i zacząć działać. W tej chwili prawie nie potrzebujesz żadnej wcześniejszej wiedzy. Niemniej jednak zalecam każdemu choć trochę się tym zainteresować!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata