Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Zarabianie pieniędzy z domu.

Napisany przez Evi75
Cześć wszystkim, mam pytanie, może ktoś podać mi radę, jak mogę zarobić dodatkowe 500€ miesięcznie pracując w domu, mieszkam z rodzicami, których oboje opiekuję się (50 godzin tygodniowo), niestety nie mogę podjąć pracy poza domem. Czy ktoś ma jakiś pomysł? W internecie trudno znaleźć wiele wiarygodnych ofert pracy zdalnej. Zastanawiałem się również, czy warto zacząć pracę w Amazonie, aby osiągnąć niewielki, pasywny dochód, ale z tym niewielkim pieniądzem, który mogę zainwestować, prawdopodobnie się nie opłaca.

Napisany przez brainy
Zawsze zależy od wykształcenia. Za 120 EUR za godzinę lekarz może na przykład szczepić.

Napisany przez Evi75
Niestety, nie jestem lekarzem

Napisany przez 2titan1981
Czy to nie zależy od tego, co w ogóle potrafisz zrobić? Istnieje wiele rzeczy, które można zrobić z domu.... Nikt jednak nie zna Twoich kwalifikacji.... Praca niewykwalifikowana zazwyczaj nie jest możliwa z domu....

W przeciwnym razie typowi kandydaci:
# Telefonterror

Wszystko inne wymaga doświadczenia w odpowiedniej dziedzinie. Nie jesteśmy w stanie ocenić, jakie dokładnie masz kwalifikacje.

Napisany przez 2utopus
Przez ostatnie 18 miesięcy praktycznie w pełnym wymiarze godzin pracuję w trybie zdalnym - wcześniej było to tylko około 50%.
Powinno to być możliwe w przypadku wielu prac biurowych.

W innym przypadku można oczywiście poszukać swojej luki i sprzedawać własne produkty na Ebayu/Amazon itp.
(Jako pszczelarz miód/świece z wosku pszczeliego/... - jeśli jest się zdolnym manualnie można sprzedawać wytwory rękodzielnicze itp. - lub programować/tworzyć strony internetowe ...)

Napisany przez bruno68
Cześć Evi7,

czy rodzice są wymagającymi opieką przypadkami? Być może ubezpieczenie zdrowotne rodziców wypłaci wynagrodzenie! Ponieważ jest to tańsze niż Dom opieki! Przy 50-godzinnym tygodniu pracy nie ma innego zawodu
Jeśli są na tyle wymagająco opiekuńczy, że musieliby do domu opieki, to kosztowałoby to dużo pieniędzy, co najmniej 4 000 € dotacji miesięcznie.

Poproś PVN o wyjaśnienie, jakie dotacje ci przysługują! Najlepiej jak najszybciej, ponieważ wypłata następuje tylko po zaksięgowaniu!

bruno68

Napisany przez MJay
Masz jakieś zwierzę domowe lub inne hobby? Możesz założyć konto na Instagramie i czekać na oferty. Mój pies ma swoje własne przedsiębiorstwo i sam zarabia na jedzenie i akcesoria dla zwierząt.

Napisany przez amelie1995
bez rzeczywistego doświadczenia lub kwalifikacji możesz wypełniać ankiety lub pracować jako telefoniczna agentka z domu

Napisany przez 2utopus
Oczywiście, możesz otworzyć sklep na Ebay/Amazon/etc. i coś sprzedawać... ale co chciałbyś sprzedawać?

Napisany przez leon_neu
Cześć Evi, Rozumiem doskonale, że chciałabyś pracować w domu. Czy zastanawiałaś się nad pracą w obszarze marketingu partnerskiego i marketingu wielopoziomowym? Osobiście mogę Ci to tylko polecić. Możesz również napisać do mnie prywatnie.

Napisany przez Cici
[cytat=leon_neu]
Czy zastanawiałeś się kiedykolwiek nad pracą w obszarze marketingu partnerskiego i marketingu wielopoziomowego?

Osobiście mogę Ci to tylko polecić.
[/cytat]
Sprzedawanie schematów piramidalnych jako dodatkowa praca? Dziękuję, nie. Jaki shitcoin próbujesz tu właściwie promować dzięki swoim licznym wpisom zachęcającym do inwestowania w kryptowaluty?

Marketing partnerski, marketing wielopoziomowy i kryptowaluty. Przy takiej kombinacji wszystkie dzwonki alarmowe powinny zadzwonić. Oszustwo OneCoin niestety jest już dla wielu zapomniane.

Napisany przez leon_neu
Dziękuję Ci, Cici, za Twoją wiadomość,

jest różnica między piramidami finansowymi a marketingiem wielopoziomowym, która wydaje się być Ci nieznana. W jednym trzeba zainwestować pieniądze, w drugim nie, aby zarabiać pieniądze, i to stanowi ogromną różnicę.

Nie rozumiem, jak możesz tutaj zestawić to z oszustwem OneCoin, ponadto nie promowałem tutaj żadnego ShitCoina. Kiedy mówię tutaj, że warto zainwestować w Bitcoina, to z całą pewnością jest to rozsądne. Jeśli określasz Bitcoina jako ShitCoin, to niestety nadal masz bardzo małe pojęcie na ten temat!

Uważam to za dość interesujące, że jesteś tak bardzo negatywnie nastawiony z góry. Jakie doświadczenia sprawiły, że tak negatywnie do tego podchodzisz?

Napisany przez Cici
leon_neu pisze:
Nie rozumiem, jak tu łączysz to z oszustwem OneCoin, ponadto nie promuję tutaj żadnego ShitCoina.

Moje doświadczenie wskazuje, że w połączeniu (kryptowaluty i programy partnerskie) zawsze chodzi o oszustwa. W innym wątku nie było mowy o Bitcoinie, tylko o kryptowalucie. Brzmiało to bardzo jak nieuczciwa reklama określonej monety, która pojawia się tutaj i w innych forach nie po raz pierwszy. Jeśli chodzi ci tylko o dyskusję na temat kryptowalut ogólnie, bez chęci promowania określonej monety, proszę o wybaczenie.

Napisany przez 2utopus
[cytat=leon_neu]

Uważam, że jest interesujące, że jesteś tak z góry negatywnie nastawiony. Jakie masz doświadczenia, że jesteś tutaj tak negatywnie nastawiony?

[/cytat]

Z reguły rzeczy, które są zbyt dobre, by być prawdziwymi, nie są również prawdziwe... ;-)

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata