Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.
Napisany przez Isingir
Cześć razem,

Nie byłem pewien, czy to temat pasuje tutaj, ale ponieważ kryptowaluty również należą do tematu inwestycji, to chyba nie jest całkiem błędne.
Ostatnio odkryłem platformę Cake Defi, na której można trzymać kryptowaluty i jednocześnie pozwolić im pracować przez staking i Liquidity mining. Obecnie można uzyskać aż do 100% zwrotu z inwestycji, jeśli utrzymuje się w portfelu wewnętrzny Coin. Wydaje mi się to na początku dość utopijne. Przypuszczam, że tak długo będzie taki wysoki zwrot, dopóki Coin nie stanie się większy, prawie jak promocja. Ponieważ interesuję się kryptowalutami, postanowiłem spróbować, na początek z niewielką kwotą na test, i faktycznie otrzymuję codzienne wyplaty nagród za staking.
Ponadto platforma obecnie ma akcję polecającą, do 08.08 każdy nowy klient, który poda kod polecający podczas rejestracji (np. 960346) otrzymuje 50$ bonusu, gdy wpłaci co najmniej 50$. Dla celów testowych brzmi to całkiem dobrze.

Jeśli temat was interesuje, tutaj platforma jest trochę dokładniej wyjaśniona:

https://www.youtube.com/watch?v=S8Fe9r9ulBQ

A tutaj link do samej platformy:

https://app.cakedefi.com/?ref=960346

Jestem ciekaw, co o tym sądzicie?

Rozumiem, że to raczej ryzykowne inwestycje, ale osobiście uważam to za bardzo interesujące, o ile wykorzystuje się tylko małą część całego portfela i resztę dobrze zdywersyfikuje.

Pozdrowienia

Felix
Napisany przez Isingir
Określenie tego jako spamu wydaje mi się teraz trochę przesadzone. Oczywiście, możesz stawiać monety na Krakenie i na wielu innych platformach kryptowalutowych. Ale zazwyczaj nie oferują one ponad 12%.
I oczywiście nie potrzebujesz do tego linku referencyjnego, który był bardziej skierowany na promocję nowych klientów niż na stawianie.
Czy inwestycja w monetę DeFi, właściwie nazywa się DeFiChain, jest uzasadniona, to każdy powinien zadecydować po własnych badaniach.
Ja uważam, że to fascynujący projekt. To po prostu nowa blockchain oparta na blockchainie BTC, który został dostosowany, co między innymi pozytywnie wpływa na koszty i prędkość.
Napisany przez Isingir
Cześć wszystkim,

chciałem przekazać małą aktualizację, minęło prawie osiem miesięcy i muszę powiedzieć, że jestem bardziej niż zadowolony z Cake Defi. Moja inwestycja z zeszłego roku na środku lipca potroiła się, czego naprawdę się nie spodziewałem. Inwestuję w kilka projektów kryptowalutowych, ale Cake Defi był zdecydowanie najbardziej stabilny.
Ma naprawdę świetną społeczność, a zwłaszcza zaskoczyła mnie pomoc - bardzo przyjazna i pomocna. Mam wrażenie, że to dopiero początek i wierzę, że ten projekt ma jeszcze duży potencjał.

Ryzykując ponowne osądzenie, obecnie trwa kolejna akcja dla nowych klientów (Z okazji Wielkanocy i tak dalej). Tym razem jest bonus w wysokości 40$ przy minimalnej wpłacie 50$. Będę wdzięczny, jeśli skorzystacie z mojego kodu polecającego, jeśli jesteście zainteresowani Cake Defi. Kod: 960346

Życzę wam wesołych Świąt Wielkanocnych!

Pozdrawiam

Felix
Napisany przez bruno68
Czego tu nie ma?

Z języka angielskiego - Szkoła Nashville Christian School to prywatna chrześcijańska szkoła społecznościowa dla uczniów od sześciu tygodni do dwunastej klasy w Bellevue, dzielnicy Nashville w stanie Tennessee

Czego tu nie ma!

Religia i pieniądze

Czego brakuje w kryptowalutach? Handlowalność, jak chcesz coś wpłacić? Gdzie wysłać prawdziwe pieniądze? Kto zabezpiecza prawdziwe pieniądze? Kto jest rozliczycielem transakcji bankowych?

W CV coś było o Azji, gdzie kryptowaluty są obecnie częściowo zakazane?

Chodzi tutaj raczej o sprzedaż miejsc na seminarium za dużo pieniędzy. Skoro handel powinien być w centrum uwagi, to właśnie on może przedstawić zgłoszenie na zezwolenie nadzoru, tak jak Kraken posiada zezwolenie SEC, USA.

bruno68

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Gdzie dostałeś tę rekomendację i jak stara ona jes[…]

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata