Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: W ciągu 4 miesięcy zostanę milionerem, udowodnię to wszystkim!

Napisany przez wiesmann
Cześć! Nie reklamuję tu niczego, ale mówię poważnie. Od jutra zaczynam handlować na koncie o wartości 5000 EUR i gwarantuję, że po 4 miesiącach na tym koncie znajdzie się 1,4 miliona euro. Codzienne oświadczenia można zobaczyć na moim blogu: Zostanę milionerem latem 2010 Od jutra startujemy!

Napisany przez Dasdi1970
Pierwszy! Gratulacje! Wiem, że teoretycznie jest to możliwe, ale uważam, że zrobienie stałej prognozy byłoby trudne. Powodzenia! Dodatkowo: Teraz zobaczyłem twój blog. No cóż, na pewno nie dostaniesz ode mnie pieniędzy. Ale 5000 € nie powinno być problemem dla byłego bankiera...

Napisany przez CFO
@wiesmann Jeśli handlujesz tak, jak liczyłeś, to już dzisiaj przegrałeś. Jeśli twoje twierdzenia są prawdziwe, że dzielicie zyski z osobą, która udostępnia 5000 euro i zwracacie uczciwie wkład, to rachunek wygląda tak: 1400000.- - 5000.- = 1395000.- 1395000.- / 2 = 697000.- Na pewno te kwoty nie będą całkowicie zwolnione z podatku. Załóżmy, że państwo jest hojne i pobiera tylko 25%, to nadal zostanie ci 523125.-. Jesteś więc co najmniej w połowie drogi do zostania milionerem - o ile początkowy kapitał 5000 euro nie zostanie zainwestowany przez handlowca w 100% w Chateau Lafitte. Moja rada: Powtórz jeszcze raz podstawy matematyki szkolnej i poszukaj pracy. Znacznie mniejsze ryzyko zaplątania się w duże liczby . Pozdrawiam CFO

Napisany przez blazilla
z bloga pisze: Pierwsze dwa dni zostały pomyślnie zakończone, po ciężkiej nocy i nieco spokojnym piątku, nasze konto wzrosło z 5000,-USD do 5604,50 USD.
No co teraz? euro czy US-$?

Napisany przez wiesmann
Ktokolwiek regularnie śledził bloga, wie, że wszystko idzie do przodu, a w przeciwnym razie wszystko jest wyjaśnione. Nie ma brokera w Niemczech i wypłaty nie są dokonywane na niemieckie konta. Istnieje wiele krajów, w których nie pobiera się podatku od dochodów kapitałowych.

Napisany przez CFO
Program jest czystym oszustwem! Dowód: obie strony internetowe Zostanę milionerem w lato 2010 i Torne-se milionário em 1 ano!!! używają na przykład identycznego zrzutu ekranu dla 19 marca. Oznacza to, że dwóch różnych przyszłych milionerów ma dokładnie ten sam stan konta. Jedyną różnicą jest czas realizacji, przy czym podanie lato jest mniej precyzyjne niż w ciągu roku. Osoba inwestująca tutaj 99 euro, odpowiednio od 1.4. 399 euro, może równie dobrze wyrzucić te pieniądze w błoto lub przekazać je do organizacji charytatywnej. Nikt nie stał się milionerem na podstawie fałszywych dowodów. Moja rada: zainwestuj 99 euro w gospodarkę, czyli w dobrą kolację.

Napisany przez wiesmann
Jesteś już inteligentny, muszę ci to powiedzieć; powinieneś najpierw nauczyć się portugalskiego, zanim zaczniesz tu pisać takie rzeczy. Ja też tego nie umiem, dlatego czy mógłby ktoś mi to przetłumaczyć, ale nie zawsze dokładnie na ten dzień. Czy zauważyłeś, że wpis z 19 marca został opublikowany 25 marca, ponadto brakujące wpisy od 25 marca do teraz nie zostały jeszcze przetłumaczone. Moja rada, niech Zajączek przyniesie ci słownik portugalskiego zanim zaczniesz tu tak mądrować. Zresztą Wesołych Świąt Wielkanocnych!

Napisany przez ADMCI4
Dlaczego ktoś miałby sprzedawać system za 99 euro, który (podobno) przynosi mu milionowe zyski rocznie? Zwłaszcza jeśli ta osoba nie potrafi podstawowych działań matematycznych na poziomie szkoły podstawowej... Zgadzam się z opinią dyrektorów finansowych: amatorska próba oszustwa. Dodatkowo link zamieszczony w pierwotnej wiadomości (reklamujący stronę oszustów) powinien zostać usunięty. Wesołych Świąt Wielkanocnych. marketmaker2

Napisany przez CFO
To brzmi dokładnie jak w przypadku Dividium, w stylu: Atak jest najlepszą obroną. Faktem jest, że w Internecie krążą wykresy, których autentyczność nie została udowodniona i które mają generować odpowiednie transakcje. Gdyby było tak łatwo zarobić milion pewnymi sposobami za 99 euro, a od 1.4 za 399 euro, z kapitałem początkowym 5000 euro, wszyscy byliby już w to zaangażowani. Podsumowując: Nie można przewidzieć kursu waluty obcej, w przeciwnym razie ci, którzy zabezpieczają kursy, byliby bezmózgowi. Chodzi tutaj o zdobycie tych 99 lub obecnie 399 euro, zarówno w języku niemieckim, jak i portugalskim - to się nazywa poszerzaniem rynku. To nie jest przestępstwo, każdy może robić ze swoimi pieniędzmi, co chce. Więc pozostaję przy swoim zdaniu: zainwestuj 399 euro w dwa do trzech dobre kolacje, przynajmniej będziesz miał z tego korzyść. Jestem pewien, że kiedyś zobaczymy ten dowód. Jestem ciekawy kolejnych lizuszeń

Napisany przez EuroPaule
Cześć, jakoś nie jestem wystarczająco mądry, aby to wydedukować ze strony, o której mówisz, ale jaka jest teraz sytuacja? Mamy 12 kwietnia, za pięć dni minie cztery miesiące. Jaki jest obecny stan konta naszego niedługo milionera? Pozdrowienia, Paule

Napisany przez CFO
Tja, minęły już 4 miesiące, a od miliona wciąż jest bardzo daleko... ...jeśli dowody na linku w ogóle są autentyczne. W ostatnim wpisie wspomniałem o pełzających dwulicowych zachowaniach. Nie pojawiły się one tutaj, ale w jednym z wpisów na linku. Chcesz przykładu? Oto oryginalny cytat: ....Ci mędrcy, którzy zawsze tylko szukają błędów, robią wszystko, aby zniechęcić kogoś do realizacji swoich planów, rozsiewają plotki, nigdy niczego w życiu nie osiągnęli i nie osiągną. Robią to, co potrafią najlepiej, czyli wmawiają innym, żeby stali się tym, kim sami są. Niestety, ludzie są tacy, jakimi są, i trzeba się nauczyć z tym żyć, ale mnie to już dawno nie interesuje, wręcz przeciwnie, cieszę się z każdej krytyki, bo tylko wtedy ludzie rozmawiają o tobie. Gdy już osiągnę cel tutaj, pozwolę notariuszowi zatwierdzić stan mojego konta i zamieszczę tutaj kopię, a to już jest niesamowite uczucie wiedzieć, że niedługo będzie kolejnych, którym pomogłem osiągnąć takie konta. To uczucie nigdy nie dotknie żaden zazdrosny, oni znają tylko przeciwność..... Takie teksty bardzo przypominają mi czas Dividium. Wtedy załoga kierownicza miała podobne podejście do krytyki. Czekamy więc na notarialne potwierdzenie stanu konta 16.12.2013. To byłoby możliwe, gdybyśmy liniowo przeliczyli 80000 zł na 1000000 zł w 4 miesiące. Bez przesady: Koszty za rzekome oprogramowanie do pewnej wskazówki w transakcjach na Forexie można sobie darować lub po prostu - zainwestować pieniądze w coś przyjemnego. To z pewnością lepsze wykorzystanie pieniędzy.

Napisany przez CFO
..... Uzupełnienie: Na wspomnianej wyżej stronie można przeczytać: Oferta ważna do 1.5.2010 Za kwotę 149,- EUR można nabyć mój system w kompletnym pakiecie z wsparciem do dnia 1.5.2010. Zapytania proszę kierować e-mailem na adres: fromdemoto1million@ymail.com ....a tutaj na stronie Jestem milionerem w lecie 2010! Oferta Specjalna!!! Kup ten wspaniały system z moim osobistym wsparciem do 1 maja za jedyne 149,- USD!!! Wyślij mi e-mail na adres: fromdemoto1million@ymail.com To naprawdę specyficzny sposób ustalania cen. Ponadto dowiadujemy się, ile praktykant Forexu wie na temat przeliczania walut: USD/EUR = 1:1 ?? Czy to naprawdę jest poważna oferta, czy też taka forma manipulacji należy do tego forum?

Napisany przez CFO
....to by było! Oryginalny tekst na powyższej (lub poniższej) stronie internetowej Niespodzianka! Nadszedł czas, aby ujawnić moją niespodziankę. W ciągu ostatnich dwóch dni nie robiłem już nic, wczoraj uzyskałem około 25 pipsów zysku. Rynek był raczej śpiący. Wnioskowana jest teraz wypłata całego konta, które obecnie wynosi saldo 111205,83 USD. Mam teraz inne plany. W tym tygodniu po wypłacie, poświadczonej przez notariusza, opublikuję tutaj kopię końcowego sprawozdania. Jestem ciekawy, ile podążających za tą Super-Systemem za 349, 99 lub 149 euro (czy może USD?) zostało kupione. Konkluzja: Twierdzenie o wzroście majątku do 100 000 euro jest stwierdzone, występuje nagłe przerwanie, a zapowiedziano nowy program z jeszcze mniejszym wkładem (500 euro). Jesteśmy wszyscy bardzo ciekawi. Ten, kto tutaj nadal inwestuje pieniądze (lub bardziej rzeczowo: wyrzuca je w błoto), jest sam sobie winien.

Napisany przez CFO
...... i tak dalej Początkowo ogłoszono, że w tym poniedziałek zostanie udostępniony notarialnie potwierdzony wyciąg z zysków FX tutaj Będę milionerem latem 2010 roku w sieci. Zamiast tego jest nowa sensacyjna oferta do kupienia. Kosztuje ona ponownie 149.- euro plus 149.- euro miesięcznie za jakieś bezwartościowe ustawienie. Aby - jak zapowiedziano - zostać milionerem w sierpniu, wiesmann potrzebuje dokładnie 1343 głupich osób, które się zarejestrują. Obliczenie jest proste: Pierwsza wpłata plus 4 wpłaty miesięczne (maj - sierpień) = 5 x 149.- euro Stąd wynika następujące obliczenie: 1343 głupie osoby x 5 x 149.- euro = 1000535.- euro. Tak proste to jest. Uwaga @ wiesmann: Milion jest przed opodatkowaniem

Napisany przez e-toro.de.tl
No cóż, powodzenia, ja jeszcze nie jestem tak daleko, dopiero doszedłem do 5000 w handlu walutami, pomimo że zacząłem od 100 przed 4 miesiącami, więc całkiem nieźle jak na razie... Pozdrowienia

Napisany przez heipe
Kto jest sprytny, spogląda nieco zza pleców na właściwych milionerów... ;-)))

Napisany przez masterdragon
Ktokolwiek zna dobry certyfikowany system jak ja, aby stać się milionerem euro z moimi 1660 polski, proszę o przesłanie go na adres dog-master@gmx.de. W międzyczasie spróbuję zwiększyć go poprzez wymianę walut. Dziękuję z góry za systemy.

Napisany przez barbara
Jak się masz, czy to ty jesteś?

Napisany przez 2Bolitho
Kto jest mądry, ten rzuci okiem na odpowiednich milionerów... ;-))) nie można wyciągać wniosków o określonych zaletach z grupy milionerów. Załóżmy, że w grupie porównawczej prawie wszyscy wstają wcześnie rano i pracują 15 godzin dziennie. Czy automatycznie staje się się milionerem, gdy wcześnie wstajesz i pracujesz 15 godzin dziennie? Nie, ponieważ będzie setki osób, na które to się zgadza, a które nie osiągnęły sukcesu. To nazywa się cmentarzem nieudaczników. Ponieważ tylko ci, którzy osiągnęli sukces, są w centrum uwagi, a innym nie zwraca się uwagi i z reguły nie piszą o tym książek. Ja także chciałbym wiedzieć, czy to zadziałało ;-)

Napisany przez CFO
Po prostu kliknij link w pierwszym poście, a zobaczysz prawdziwe kwoty, które tam wpływają. Wiesmann się gibie między 500 a 1500 USD, to nie są miliony. Jedynym milionerem tutaj jest dostawca platformy FX - FXCM. Pozdrowienia od CFO

Napisany przez bastikunze
zdanie z x to było chyba nic

Napisany przez bestforextrader
No cóż, zostało już sporo. We wrześniu na DAXie udało nam się zwiększyć konto z 810 złotych na nieco ponad 10 000 złotych. Jeśli ktoś chce zobaczyć to oświadczenie, proszę o kontakt prywatny, publikacja tutaj nie będzie dopuszczalna.

Napisany przez Fredrik
CFO pisze: Jedynym milionerem tutaj jest dostawca platformy FX FXCM Pozdrowienia CFO
Tak to wygląda! Oni wydobywają pieniądze z kieszeni ludzi i leniuchują. Kto inwestuje w to swoje pieniądze, ten już nie do uratowania, bo mózg przestał działać podczas czytania kwot pieniędzy.

Napisany przez Broker79
Cześć Wiesmann, czy mogę już cię w międzyczasie pogratulować? Już minęły 2 lata, jeśli się nie mylę. Czy jesteś już milionerem? Czy już zacząłeś zmywać się?

Napisany przez petethefarmer
Niesamowite, że ludzie w ogóle dają się na coś takiego nabrać. Kiedy się coś takiego czyta, wszystkie alarmy powinny zadzwonić ... cholera ...

Napisany przez Oracle21
To na pewno nie działa. Podejmujesz zbyt duże ryzyko. Jeśli naprawdę chcesz być milionerem, musisz to sobie zdobyć. Znam gościa, który to robi na swoim blogu - jest naprawdę dobry. Jak zarobić milion euro. Forex to niepoważne, myślę, że musisz się tym sam zająć.

Napisany przez 2Bolitho
Sam tytuł sprawia, że mam wątpliwości, czy cel zostanie osiągnięty:

Jak zarobić 1 000 000 EUR

Forex sam w sobie nie jest nieuczciwy. To zwykła forma handlu.

Napisany przez Oracle21
Ja, handlujesz, ale kupujesz i sprzedajesz tylko powietrze. lepiej zainwestować w MMM. tam wiesz, że szybko pójdzie.

I jeszcze jedno: pieniądze bierzesz w swoje ręce i pomnażasz, a na Forexie grasz tylko w ruletkę, co jest niepoważne.

Dlaczego nigdy nie słyszysz o kimś, kto zarabia na Forexie, bo straty następują szybko.

Jestem za pracą własną z pomysłem, a nie z przypadkiem.

Napisany przez 2Bolitho
Tak, rozumiem, że tak to może wyglądać na zewnątrz. Dopiero gdy się temu dogłębnie przyjrzeć i zrozumieć mechanizmy, można zacząć z tego mieć pojęcie. Oczywiście, nie wszyscy stają się bogaci dzięki handlowi walutami. Prawdopodobnie jest to tylko kilka procent. Zyski jednego są przecież stratami drugiego, a brokerzy zawsze biorą swój udział. To jest porównywalne do pokera. Także tutaj niektórzy żyją bardzo dobrze kosztem wszystkich innych. Jednak dla niewiedzącej masy to pozostanie nieuczciwe. I to jest w porządku.

Napisany przez chicago
... skoro byłoby to takie łatwe stać się milionerem, dlaczego w takim razie nie robi tego każdy?!

Napisany przez Zastermacher
Nie jest łatwo stać się milionerem, ale możliwe. Gdyby wszyscy byli milionerami, pieniądze straciłyby swoją wartość.

Istnieje wiele sposobów na zdobycie bogactwa. Oszczędzanie, handel akcjami i handel na rynku Forex są już dużym krokiem w stronę bogactwa. Osoba dobrze zaznajomiona z aktualną sytuacją różnych firm i dokładnie wiedząca, że te firmy w końcu odniosą sukces, powinna zdecydowanie rozważyć zakup akcji tej firmy. Wiedza fachowa prowadzi do szybkiego zarobku dużych pieniędzy.

Znalazłem ciekawe informacje na ten temat:
Jak zostać milionerem
Możliwe jest także zarabianie pieniędzy poprzez testowanie leków. Podobnie jak handel na rynku Forex, jest to związane z ryzykiem. Różnica polega na tym, że za testowanie leków pieniądze otrzymuje się zawsze, jednak ryzykuje się swoim zdrowiem. Osobiście uważam, że jest to dość interesujące. Co o tym sądzicie?

Napisany przez delgado
Podziwiam tak pozytywne nastawienie. Jest w tym naprawdę dużo siły.! :-) Mogę Ci tylko poradzić, abyś trzymał się tego. Jeśli za cztery miesiące się nie uda, może za dwa lata. To właściwie nie jest zły wynik. Mam nadzieję, że teraz masz również dodatkową cierpliwość. Jeśli połączysz te dwie rzeczy, może uda Ci się zdobyć duże pieniądze. Po prostu trzymaj się tego.

Napisany przez Forex-Trading
Cześć wszystkim,

ach, zawsze miło widzieć, że wciąż są ludzie z celami i marzeniami w życiu, ale osobiście byłbym bardziej skłonny obstawiać, że można zbankrutować na rynku Forex w ciągu 4 miesięcy, jeśli się tego nie ograniczy.

Wydaje się, że takie wątki o milionerach z Forex pojawiają się bez przerwy i tutaj również, od czasu założenia tego bloga dla milionerów Forex, takie historie wypływają jak grzyby po deszczu.

Ale życzę Ci powodzenia, w każdym razie.

Pozdrawiam,
Patrick

Napisany przez andy1
Czy w końcu udało mu się zostać milionerem?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata