Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Szukam inwestora / inwestorki. Wysoko oprocentowanie + więcej informacji.

Napisany przez tccenter
Szukamy inwestora, który chciałby dołączyć do naszego projektu. xy to przeglądarkowa gra z szansą na wygraną dla najlepszych użytkowników. Szukamy inwestora, który zainwestuje 1500 € w projekt. Spłata nastąpi po uruchomieniu projektu 1.02.2010 roku z przychodów z reklam. Oprocentowanie 20%. Więcej informacji drogą mailową lub na forum po zgłoszeniu pytań - @admin dlaczego uważasz to za nieuczciwe? Dlaczego nazwa projektu została zmieniona na XY??? Jest to kredyt inwestycyjny, który pozwala na osiągnięcie 20% zwrotu z kwoty 1500 € w krótkim czasie. Całość ma być finansowana przez reklamy - podpisaliśmy umowę z agencją na stawkę 13 € TKP (czyli za każde 1000 odwiedzin strony dostajemy 13 €). Wyświetlany jest layer i obie reklamy w górnej części działają jako reklamy ramkowe. Ponieważ w xy losowanie odbywa się co 3 godziny, użytkownicy odwiedzają stronę kilka razy dziennie - udział użytkowników jest bezpłatny. A użytkownik z najwyższym wynikiem pod koniec miesiąca otrzymuje nagrodę - np. telefon. Ponieważ udział jest bezpłatny, a strona jest reklamowana i korzystanie z niej jest bezpłatne dla użytkownika, zakładamy około 150.000 - 250.000 odsłon w miesiącu. Co przyniesie nam dochód w wysokości około 2000 € do 3000 €.

Napisany przez wodim
Powodzenia. Myślisz, który jesteś, kto wpadł na ten pomysł?

Napisany przez tccenter
jeden z ponad 1000 na pewno nie ma pojęcia - ale ponieważ strona jest darmowa, nie będzie to problemem - finansuje się jak większość gier przeglądarkowych poprzez reklamy - każdy odwiedzający przynosi pieniądze - a przy blokadzie logowania na 3 godziny, można zarobić maksymalnie 6 razy dziennie na jednym odwiedzającym podczas 6 losowań....

Napisany przez Mike Spezi
Żądasz tutaj inwestorów i obiecujesz 20% zwrotu, mimo że projekt jeszcze nie istnieje lub nie działa w sposób płacący się. Uważam to za zupełne oszustwo wobec ludzi i będę naciskać, aby takie wpisy były usuwane. Chcę, aby mnie dobrze zrozumiano! Nie mam nic przeciwko samemu pomysłowi. Każdy, kto chce w nim uczestniczyć, ma moje najlepsze życzenia! Ale to, co mnie niepokoi, to świadome przedstawienie fałszywych faktów za pomocą stwierdzeń bez jakiejkolwiek treści i ryzykownych obietnic. Celem jest szybkie zarabianie pieniędzy innych ludzi. Ta historia jest tak długa i oklepana, że po prostu nudzi! Jakie jest właściwie twoje ryzyko? Jakie zabezpieczenia oferujesz potencjalnym inwestorom? Mike

Napisany przez tccenter
Strona jest gotowa do przeglądania - gdzie tutaj jest mowa o ogłupianiu ??? Dlaczego szuka się inwestorów? Gdyby projekt już działał, nie potrzebowałby już inwestora, czyż nie?

tccenter pisze: Strona jest gotowa, można sobie ją zobaczyć - gdzie w tym jest ogłupienie? Dlaczego w takim razie szuka się inwestorów? Gdyby projekt już działał, nie byłoby potrzeby szukać inwestora, prawda?
Oj, auć! Projekt może działać bardzo dobrze, a jego realizację można przeprowadzić dzięki inwestorom!

Napisany przez tccenter
Mike Spezi pisze: Wzywasz tutaj inwestora i obiecujesz 20% zwrotu, pomimo braku potwierdzenia istnienia projektu lub jego opłacalności. Uważam to za kompletną głupotę i będę naciskać, aby dalsze takie posty były usuwane. Mike
Tak, aby ludzie mogli potem tracić pieniądze w Sparkasse lub inwestować je w Sparkasse na 0,5% oprocentowania i cieszyć się z mądrych klientów Sparkasse. To oczywiste, że inwestowanie w ten sposób wiąże się z ryzykiem - stąd te 20% - jednak strony takie jak dealstreet czy inne mówiły nie da się - a te strony pojawiają się jak grzyby po deszczu - tak samo jest z darmowymi grami przeglądarkowymi. Gdyby nie było ryzyka, dałbym 2% oprocentowania albo 5% - ale nie 20% - Ostatnim razem, gdy obiecałem 50% zwrotu z kart SIM, ktoś zapłacił 1000 € przez PayPal i dostał 1500 € przed 2 dniami. Wypracował 50% w niecałe 30 dni....

Napisany przez tccenter
Mike Spezi pisze: Oh Aua! Ein Projekt kann sehr wohl laufen, umsetzen kann man es durch Investoren!
Strona jest już online? Każdy może to wypróbować i zarejestrować się.... Jednak aby rozreklamować stronę i zyskać popularność, potrzebni są inwestorzy. Co u was jest w trakcie realizacji?

tccenter pisze: Tylko dla akcji promocyjnej, aby sprawić, że strona się rozwinie, potrzebni są inwestorzy. A co u nich działa?
Dokładnie o to chodzi! A odpowiednie ryzyko dla inwestora w pierwszym poście całkowicie zignorowałeś, nie wspominając o nim!! Nawet na moje kolejne pytanie pozostałeś dłużnikiem tej odpowiedzi!! Jak już powiedziałem, nie ma nic złego w samym przedsięwzięciu.

Napisany przez tccenter
Jako zabezpieczenie strona może zostać przekazana. Moją wkładem własnym w ten projekt jest około 1800 € do tej pory ..... i historia z brodą ... i pieniędzmi ludzi którzy nie mają próbują pożyczyć - a jeśli chcesz mieć odsetki to musisz również ponieść ryzyko, tak po prostu jest - jeśli miałbyś pieniądze sam musiałbyś sobie ich nie pożyczać .... A banki po prostu chcą mieć wiele zabezpieczeń i nie ryzykować ... dlatego też chciałbym zapłacić te 20% - bo tak po prostu nie da się postępować z bankiem.

Napisany przez wodim
Selo pisze: Na pewno prowadzisz podejrzane interesy?? A co robisz zawodowo?
Lepiej go nie pytaj o takie trudne rzeczy. Kilka miesięcy temu opowiadał coś o dziesiątkach tysięcy kart SIM, dla których rzekomo istnieją zlecenia (także prowizyjne) - musiał do tej pory zarobić grube pieniądze. Teraz potrzebuje 1 500 euro na stronę internetową, która i tak nic nie kosztuje...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata