Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyty z Anglii?

Napisany przez nk75
Cześć, ostatnio przeglądałem ogłoszenia na DHD24 i zwróciłem uwagę na oferty pożyczek z Anglii. Skontaktowałem się i podałem moje dane. Dostałem ofertę na 30 000 euro po 6,8% - do spłaty w ciągu 60 miesięcy, co daje około 600 euro miesięcznie. Dotychczas wszystko było w porządku. Dłuższe okresy spłaty lub wyższe kwoty kredytu nie byłyby również problemem. Ale potem pojawił się haczyk... Opłaty manipulacyjne w wysokości 350 euro należało zapłacić z góry za pośrednictwem Western Union... Oczywiście uprzejmie odmówiłem, podając pretekst, że to dla mnie za dużo pieniędzy... W odpowiedzi dostałem propozycję 175 euro od nich i 175 euro odemnie... w rezultacie miałbym zapłacić teraz tylko 100 euro... Mój rozum i moje przeczucie mówią mi, że to oszustwo... ale wydaje mi się dziwne, że nie znalazłem nic negatywnego w Internecie, a także to targowanie się w dół z opłatami manipulacyjnymi. Co o tym myślicie? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Pozdrawiam NK75

Napisany przez 6Bankkaufmann
Czy zapłacili Państwo?

Napisany przez Gell
Doświadczeń jest wiele:

viewtopic.php?t=7274

gesundheitstipp.ch: Artykuł

itp....

Przy transferze pieniędzy za pośrednictwem Western Union powinny już dzwonić alarmy:

https://www.antispam-ev.de/wiki/419er

Prawda

Napisany przez 2Escorpio

Przy transferze pieniędzy za pośrednictwem Western Union, powinny zacząć dzwonić alarmy:

Jep, tym bardziej że płatności można łatwo i tanio dokonywać poprzez IBAN & BIC w ramach UE.

Wniosek: Płatności za pośrednictwem Western Union w 99% opuszczają UE.

Napisany przez Finanzexp
Zdecydowanie odradzam! Płacenie pieniędzy z góry, aby otrzymać pożyczkę, jest dość podejrzane, a jeśli jeszcze ma to być za pośrednictwem Western Union...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata