Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Potrzebna pomoc: Skąd zdobyć informacje na temat cen opcji?

Napisany przez _kam_
Cześć, W ramach mojej pracy magisterskiej zajmuję się obecnie opcjami walutowymi. Od kilku godzin błądzę po internecie w poszukiwaniu aktualnych cen opcji (nie opcji na akcje). Mam na myśli te tabele, w których po lewej stronie dla euro Call i euro Put wymienione są ceny wykonania, a po prawej strony odpowiednio na 1 miesiąc, 3 miesiące, 6 miesięcy (...) kursy kupna i sprzedaży. Czy ktoś może mi pomóc? Byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie linku. Pozdrowienia, Thomas

Napisany przez Bialystock
Cześć _kam_ Trochę późno, ale może mimo to to przeczytasz... O ile wiem, czegoś takiego nie ma. Osobiście nie znalazłem czegoś takiego w rozległościach Internetu. Jednak jestem samodzielnie handlowcem opcji walutowych i może mogę Ci pomóc. Jeśli masz konkretne pytania dotyczące opcji OTC, możesz śmiało się ze mną skontaktować. Mogę też podać Ci kilka orientacyjnych cen opcji OTC, jeśli to może pomóc. Powodzenia w pracy. Pozdrowienia Bialy

Napisany przez CFO
@_kam_ Czy masz coś takiego na myśli? EUROU | Put - Warrants na waluty EUR/USD | CH0113247883, 11324788 Jednak strona pochodzi ze Szwajcarii. Możesz jednak na tej stronie zobaczyć wszystkie wyjaśnienia (Delta, Rho itp.) dotyczące warrantów. Powodzenia w studiowaniu Pozdrawiam, CFO

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata